Imatge o vídeo destacat
logo #prenempart.png

Ja tenim logo pel lema #prenempart!

A finals d'octubre, vam descobrir-vos el lema d'aquest curs. El teniu present?

Efectivament... aquest curs #prenempart! Vam pensar que dedicar-li un temps a la participació ens obria un ventall enorme de possibilitats educatives, comunitàries, formatives... 


Per no començar la casa per la teulada, primer de tot, ens vam preguntar: Què entenem per participació? i des d'aleshores hem anat fent passos endavant de forma més conscient i pausada: s'ha creat una comissió de treball formada per l'equip professional de la Fundació, s'han incorporat les assemblees als projectes educatius, vam organitzar la festa de la castanyada a través d'un procés participatiu, també hem anat iniciant processos per conèixer el nivell de participació de les voluntàries i voluntaris i, aquestes últimes setmanes, hem treballat en la creació de la imatge gràfica del lema.


La Clàudia Barberà, comunicadora audiovisual i il·lustradora, va acceptar el nostre encàrrec i vam fer-li arribar l'essència del lema. El treball participatiu entre la Clàudia i l'equip de comunicació va ser molt enriquidor, vam entendre'ns de manera ràpida i ens ho va posar molt fàcil. Viure aquest procés creatiu al seu costat ha sigut una gran experiència i estem molt agraïdes i contentes amb el resultat. Només faltava presentar-vos el disseny, així que aquí el teniu!


El logo d'aquest curs ens convida a connectar amb els orígens de la Fundació, el barri, les organitzacions populars... Tornar a aquells temps on trèiem la cadira al carrer, davant de la porta de casa o a la plaça per petar la xerrada i conversar amb veïns i veïnes. #prenempart vol dir tenir un espai on poder ser i expressar-nos, sentir-nos part d'un lloc, dir la nostra i reforçar el sentiment de pertinença i comunitat.

Ara que el lema ja té imatge, ens toca continuar dinamitzant propostes socioeducatives amb la mirada posada en la participació. Us mantindrem ben informats i informades!