Entorn Segur

Compromesos amb la creació d'entorns garantistes de benestar

Des de la Fundació Salut Alta ens comprometem a treballar per construir i garantir entorns segurs on les activitats que s'hi desenvolupin i les relacions que s'hi estableixin estiguin encaminades a fomentar el benestar de la persona, potenciar la cultura del bon tracte, garantir el respecte entre totes les persones, fer valer els seus drets i col·laborar en el seu creixement personal.

Per això, hem elaborat polítiques, protocols i canals de comunicació que ens ajuden a:

  • prevenir situacions de risc,
  • detectar i intervenir en possibles casos d'abús o maltractament,
  • crear espais de bon tracte on les persones estiguin sensibilitzades tant sobre els seus drets com sobre els seus deures.

Si coneixes alguna situació en la qual es pugui estar patint qualsevol classe d'abús o s'estigui produint un maltractament, la pots comunicar escrivint un correu a bontracte@fundaciolasalutalta.org.

Si ho prefereixes, també pots posar-te en contacte de forma confidencial a proteccion@jesuitas.es o a través del formulari habilitat a la pàgina web d'Entorn Segur. Qualsevol altra consulta, observació, dubte o suggeriment ens el pots fer arribar a través de les persones de l'equip d'Entorn Segur de l'entitat.


L'equip d'Entorn Segur de la Fundació Salut Alta

Txell Vilaclara | Agent d'Entorn Segur

Contacte: bontracte@fundaciolasalutalta.org