Imatge o vídeo destacat
20221107- Assamblea A100.jpeg

Primera assemblea del curs a A100

A principis del mes de novembre A100 va celebrar la seva primera assemblea del curs. Un espai participatiu on les joves del projecte van poder implicar-se i decidir sobre la programació de les activitats realitzades al centre. Com de costum, les veteranes del grup van ser les encarregades de portar l'assemblea, dinamitzar-la, preparar i redactar l'acta d'aquesta.

Un dels punts més importants dels quals es va parlar, va ser la "Valoració del Túnel del Terror". Activitat duta a terme a finals d'octubre, autogestionada per elles i oberta per a tothom.

Van poder parlar sobre diferents aspectes; implicació de les joves, organització de tallers, decoració, propostes de millora, etc. Però el conflicte va arribar en haver de decidir com gestionarien els diners guanyats amb les entrades del túnel. Moltes d'elles proposaven estalviar-lo i mirar d'organitzar altres activitats amb les quals poder continuar recaptant diners. Tot això, amb l'objectiu de poder invertir-los en alguna sortida en un futur. Com per exemple, anar al cinema, una obra de teatre, o mirar de fer un escape room.

Tot i que les idees suggerides eren molt atractives, la major part del grup, il·lusionats en veure els beneficis obtinguts amb l'activitat, proposaven gastar-los directament i mirar de trobar alguna proposta que contentes a tothom.

Finalment, després d'una llarga pluja d'idees, van decidir invertir-los a organitzar un sopar de Nadal a finals de trimestre. De totes maneres, van poder rescatar moltes propostes per debatre-les a la pròxima assemblea que se celebrarà aquest mes.