ApreniJoc

 

ApreniJoc és un espai extraescolar d'aprenentatge i lleure per a infants de Primària. Hi participen 60 infants de 6 a 12 anys que vénen dues tardes a la setmana, repartits en dos grups.

S'emmarca dins del Pla Educatiu d'Entorn del districte i hi participen infants de la majoria d'escoles de la zona, que són qui els deriven. Volem oferir un espai de lleure de qualitat, on la diversitat d'orígens sigui font de riquesa, i on els infants trobin un lloc on ser estimats, escoltats i on adquireixin eines per al seu creixement escolar, relacional i personal.

El projecte té lloc de dilluns a dijous, de 17h a 19.30h, a l'escola Feliu i Vegués. L'equip el formen 3 educadores referents i alguns voluntaris i voluntàries. És un projecte que acull també alumnes d'Aprenentatge i Servei i voluntariat intern de l'entitat.

 

Amb aquesta visió comunitària del projecte, durant el 2018 es va presentar a la crida "Comunitats que eduquen" promogut per Educació 360º de la Fundació Jaume Bofill. Després d'uns processos de selecció i mentoria amb el grup motor format pels agents implicats en el projecte (Fundació Salut Alta, l’Escola Feliu i Vegués i el Pla Educatiu d'Entorn), ApreniJoc ha estat una de les propostes premiades.

EL PROJECTE EN XIFRES

62 infants de 6 a 12 anys

11 països d'origen

3 professionals d'atenció directa

3 persones voluntàries

 

Horari:

de dilluns a dijous

de 17h a 19.30h

Contacte: 

aprenijoc@fundaciolasalutalta.org