Imatge o vídeo destacat
20220121 - Trobada Voluntariat

XIV Trobada de Voluntariat

Dissabte vam celebrar la XIV trobada de voluntariat de la Fundació Salut Alta. Una data molt especial al nostre calendari perquè ens permet veure'ns i reconèixer-nos.

Una jornada per celebrar, però també per escoltar-nos, expressar inquietuds, resoldre dubtes, compartir valors i enfortir el sentiment de pertinença al nostre projecte.

Vam iniciar la trobada fent una ruta en grups pel barri. Caminant cap a l'escola Feliu i Vegués, aturant-nos una estona a la plaça Antonio Machado, visitant el local d'adolescents del carrer Pau Pi Ferrer i finalment retrobant-nos a la nostra seu del carrer Autonomia.

Durant la sortida vam poder explicar tots els projectes que tenim en marxa, descobrir els espais que han marcat la història de la Fundació i conèixer el vincle que ens uneix amb les entitats de l'entorn.

De forma més pausada, vam dedicar una estona a compartir i reflexionar sobre la participació de l'equip de voluntariat en l'entitat. Posant els voluntaris i voluntàries al centre per saber si compten amb les eines i els recursos necessaris per desenvolupar les seves tasques, si se senten acompanyades, si estan informats d'allò que passa a la Fundació... Un espai enriquidor per poder fer avançar, fer millores i projectar idees de futur. A més va ser un moment molt especial per agrair tot l'esforç i el compromís.

La trobada de voluntariat va comptar amb un tancament per la porta gran. Vam aprofitar la jornada per presentar el logo del lema d'aquest curs #prenempart. No us alarmeu, ben aviat compartirem el disseny amb totes vosaltres!

En acabar, vam compartir un dinar familiar de germanor per a continuar teixint complicitats.

Un any més agraïm a tot l'equip de voluntaris i voluntàries de l'entitat la vostra implicació i, sobretot, la il·lusió que hi poseu. Gràcies per ser-hi!

Si tu també vols viure l'experiència, suma’t a l’equip i implica’t a nivell local per transformar la realitat de La Salut Alta. Escriu-nos i t'explicarem tots els detalls!