Equip

Volem ser un equip format, capaç, creatiu, alegre, innovador, format per persones que s'autoconeixen i emocionalment competents, i que viu i transmet un estil propi.

L'equip de professionals de la Fundació és qui tira endavant els projectes i la gestió per assolir la missió de l'entitat. Aquest curs l'equip està format per:

Anna Martínez Fernàndez
Anna Martínez Fernàndez

Anna Martínez Fernàndez

Directora
La formació en comunicació audiovisual i intervenció socioeducativa, junt amb les experiències d'educació en el lleure, em van permetre formar part de l'equip l'abril del 2015 com a responsable de comunicació. Des d'aleshores, he anat incorporant diferents encàrrecs i, des del setembre del 2021, he fet un pas més ampliant la mirada tot assumint la direcció de la Fundació. Un repte iniciat amb compromís, voluntat de servei, de construir comunitat, d'aprendre i de transformar una realitat del barri a través de les petites accions del dia a dia!
Agostina Zanuso
Agostina Zanuso

Agostina Zanuso

Responsable de Gestió
Txell Vilaclara Verdú
Txell Vilaclara Verdú

Txell Vilaclara Verdú

Responsable de l'Àrea d'Acció Socioeducativa
El bambú tarda 7 anys en sortir a la superfície, igual algú pensaria que no està germinant però resulta que ha dedicat tot aquest temps a teixir unes arrels ben fortes. Sento que la història del bambú és una bona metàfora per explicar el meu trajecte a la Fundació i és que, després de 6 anys al projecte de Centre Obert, aprenent i creixent com a persona i professional, ara tinc l'oportunitat de poder acompanyar a les educadores i als infants de tots els projectes com a responsable de l'Àrea socioeducativa.
Desitjo que sigui una etapa enriquidora per a mi i per a la Fundació.
Núria Pané López
Núria Pané López

Núria Pané López

Responsable de l'Àrea Comunitària
Després de quatre cursos i mig a A100, em graduo i passo a emprendre el repte de l'Àrea Comunitària. Trobaré molt a faltar les i els adolescents, però emprenc aquest nou camí amb molta il·lusió i ganes de poder teixir una xarxa al barri, juntament amb centres educatius, altres entitats, l'espai públic... en la qual poder compartir la nostra missió i els nostres valors.
Ah! I també sóc la nova responsable del voluntariat de l'entitat! Així que si tens inquietuds socials i vols aportar el teu gra de sorra per fer d'aquesta una societat més justa, ens trobem!
Montse Corbera Hernández
Montse Corbera Hernández

Montse Corbera Hernández

Educadora i Suport a Gestió
Ja fa uns anys que estic a la Salut Alta, la major part com a educadora de petits i grans.
Enguany començo una nova etapa des d'una altra vessant, la de la gestió i la incidència. Des d'aquest nou àmbit vull continuar col·laborant per donar resposta a les necessitats del barri i perquè sigui un barri on viure millor.
Com tot canvi d'etapa, l'enceto amb molta il·lusió i ganes d'aportar!
Míriam Ibáñez Arroyo
Míriam Ibáñez Arroyo

Míriam Ibáñez Arroyo

Responsable de Comunicació i Voluntariat
Sóc periodista de professió i m'he apropat al sector a través del voluntariat, el lleure educatiu i la comunicació social. M'incorporo a la Fundació Salut Alta per créixer tant en l'àmbit professional com personal.
Crec en la comunicació que posa la mirada en els drets humans, que empodera i fa d'altaveu.
Des de la Fundació treballaré per comunicar la tasca que realitzem a l'entitat i donar visibilitat als infants, adolescents i famílies de la Salut Alta.
Lidia Solé Vivancos
Lidia Solé Vivancos

Lidia Solé Vivancos

Acollida i Secretaria
Sóc la Lidia, "la secre" de la Fundació des de gener de 2013. Alguns de vosaltres ja em coneixeu i els que no, us convido a visitar-nos i així podreu conèixer-me! Em sento molt afortunada de treballar, la feina m'agrada molt i em resulta plenament enriquidor, a nivell personal i professional, pertànyer a la institució. Per a mi, el moment més especial del dia és quan entren els nens i les famílies per la porta i aquí estic jo per donar la benvinguda i ajudar-los en el que sigui necessari.
Mar Tusell Orovio
Mar Tusell Orovio

Mar Tusell Orovio

Coordinadora de FAR i Dinamitzadora als Centres Educatius
El barri de la Salut desperta en mi inquietuds i motivacions des de fa molts anys. Fins ara he format part del projecte d'ApreniJoc, on el lleure i l'acompanyament a infants, famílies i voluntaris m'ha fet apostar pel món educatiu com a element transformador i integral en la societat. Ara des de l'Àrea Comunitària, puc seguir acompanyant a les dones de FAR, a través del grup de conversa i com a coordinadora de les voluntàries i totes les alumnes d'aquest projecte d'empoderament. També tinc més presència al barri, per mitjà de diferents projectes lligats als centres educatius i a peu de carrer.
Marina Cot
Marina Cot

Marina Cot Garcia

Coordinadora i Educadora de Centre Obert
Un cop acabat el grau d'Educació Social, vinc amb moltes ganes de poder aportar la meva manera de fer i tot allò que he après, per seguir creixent tant a nivell professional com personal. Estic molt contenta de tenir l'oportunitat de conèixer i treballar en el barri de la Salut, amb els infants i les famílies.
Oumaima El Khalifi Khalifi
Oumaima El Khalifi Khalifi

Oumaima El Khalifi Khalifi

Educadora de Centre Obert
Després de tenir l'oportunitat de treballar i estar contacte amb tots els projectes socioeducatius de l'entitat, entro formalment a Centre Obert de primària com a Educadora Social, endinsant-me en aquesta nova aventura i amb el desig d'aconseguir ser una referent positiva en les vides dels/les infants i crear totes juntes una nova realitat.
Mariona Pagès
Mariona Pagès

Mariona Pagès Pinós

Educadora de Centre Obert
Començant la meva carrera professional en un àmbit totalment diferent, sempre havia estat vinculada al món del lleure i el voluntariat. Així que, finalment, em vaig decidir a estudiar Educació Social i arrancar aquesta aventura dins d'aquest sector. Entro al projecte de Centre Obert amb molta energia, idees i ganes que els infants s'ho passin d'allò més bé i que les famílies se sentin recollides i escoltades.
Maite Camacho Herrero
Maite Camacho Herrero

Maite Camacho Herrero

Coordinadora d'ApreniJoc i Resposable El Niu
Educadora en cos, ànima i ment del centre obert. Creativa en cada espai d’aprenentatge, inventora de grans històries que fan creure en l'impossible, sensible en cada llàgrima i promotora d’abraçades infinites. Feliç de veure els somriures dels nens cada tarda, de compartir moments, de ser part de la seva vida i de poder viure amb ells l’alegria d’existir.
Joan Hernando Harto
Joan Hernando Harto

Joan Hernando Harto

Monitor d'ApreniJoc
Durant tota la meva infància he estat en contacte amb el món del lleure, i quan aquesta etapa es va acabar vaig descobrir una nova perspectiva, la del monitor. Alhora vaig començar a estudiar Integració Social per tenir una mirada més humana. Arribo a la fundació amb molta il·lusió i ganes d'aportar i d'aprendre!
Marta Pascual
Marta Pascual

Marta Pascual Queralt

Monitora d'ApreniJoc
Acabada d'arribar a la Fundació i amb moltes ganes d'aprendre, compartir i passar-ho bé! Sempre he estat vinculada al món social i del lleure. Crec que és un espai on poder intercanviar sabers, conèixer i entendre més el món en què vivim i estimar-lo.
Eli Riego Sánchez
Eli Riego Sánchez

Eli Riego Sánchez

Coordinadora i Educadora d'A100
Sóc Educadora Social i aquest serà el meu primer any acompanyant als joves del projecte A100. Tinc moltes ganes de trobar-me en aquesta nova etapa, ja que vaig estar com alumna en pràctiques fa uns anys al mateix projecte i tornar ara de manera professional és tot un luxe i un repte.
El món social sempre ha sigut la meva passió i poder acompanyar als adolescents en la seva etapa de creixement és una gran oportunitat per aprendre i experimentar conjuntament. Encantada de formar part d'aquest projecte en la meva ciutat!
Signatura Mail Raúl
Signatura Mail Raúl

Raúl Rejes Cosmo

Educador d'A100
Com moltes de les meves companyes, des de ben petit he estat vinculat al món del lleure i el voluntariat, primer com a nen i després com a monitor. Aquesta experiència em va fer decidir per estudiar el grau de psicologia, on finalment vaig optar per la branca d'intervenció social.
De fet, va ser gràcies al món del lleure com vaig conèixer la fundació, on actualment treballo com a educador del centre obert d'adolescents. Estic molt agraït de poder formar part d'aquest equip multidisciplinari. Amb ganes de continuar aportant la meva visió com a psicòleg al projecte, amb l'objectiu de gaudir i aprendre conjuntament amb les joves i famílies que forment part d'A100.
Maria Tezza
Maria Tezza

Maria Tezza

Educadora d'A100
Soc educadora social de Verona, vivint a Barcelona, dedicada al treball social amb experiència particular en l'atenció a nens i persones amb necessitats especials. Fa sis anys que treballo com a educadora, però aquesta és la primera vegada que treballo amb adolescents en risc d'exclusió. La veritat és que tinc moltes ganes de créixer tant professionalment com personalment, juntament amb el meu equip, en aquesta fundació tan meravellosa que és la Fundació Salut Alta.
Isabel López Egea
Isabel López Egea

Isabel López Egea

Monitora de Suport
Durant molts anys he estat animadora i responsable de centre al MIJAC, monitora de lleure i vetlladora a diferents escoles. Des de l'octubre de 2010 he tingut l'oportunitat de fer-ho a la Fundació Salut Alta, que em va obrir les portes i em va acollir. A través de FAR, he acompanyat a dones del barri i des d'ApreniJoc he gaudit d'estar amb infants espontanis i curiosos. Aquest curs començo una nova i apassionant etapa amb infants i joves.
Anna de la Chica
Anna de la Chica

Anna de la Chica

Psicòloga
Mercedes Jiménez Rojas
Mercedes Jiménez Rojas

Mercedes Jiménez Rojas

Neteja
Sóc veïna del barri i a través de la meva vinculació a la Capella de Sant Joan Baptista, la capella del barri, vaig conèixer la Fundació Salut Alta on treballo des del 2006.

Ens caracteritza:

  • La polivalència i flexibilitat en els equips de professionals, i la diversitat de disciplines
  • La millora contínua basada en una reflexió constant sobre la realitat dels nens, famílies i entorn
  • El treball en equip, la transversalitat i el treball en xarxa
  • Uns canals de comunicació interna clars i participatius
  • La formació interna i externa de tot l'equip
  • El creixement professional de tots els integrants de l'equip
  • El reconeixement i la implicació dels professionals en l'entitat

Durant el curs, promovem la formació contínua de les professionals de l'equip. També ens organitzem en Comissions de Treball, espais de participació interna on les persones treballadores intercanviem coneixements i abordem qüestions que considerem rellevants per l'entitat: sostenibilitat, gènere, espiritualitat, cures, diversitat, ordre i espais...

 

Vols treballar amb nosaltres? Envia el teu CV i una carta de presentació a rrhh@fundaciolasalutalta.org.

El Patronat és l'òrgan de govern i d'administració de la Fundació, la representa i gestiona, i assumeix totes les facultats i funcions necessàries per a la consecució dels fins fundacionals.

Actualment, el Patronat està integrat pels següents membres:

President / Francesc Gil Argemí

Vicepresidenta /  Anna Selva Martín (Càritas Diocesana de Barcelona)

Tresorer / Jon Bárcena Arteagabeitia

Secretària / Carme Moles i Folch

Vocal / Jordi Martí Gascón (Associació de Químics i Enginyers de l'IQS)

Vocal / Joaquim Molina Vallejo (Fundació Jesuïtes Educació)

Vocal / Pau Vidal Sas (Companyia de Jesús)

Vocal / Bernat Mullerat Prat

Vocal / Francesc Moreno Barón

Vocal / Neus Llibre Codina

Vocal / Úrsula Galceran Capeta

 

Carles Riera i Montserrat (D.E.P. el 13 de maig de 2021), membre fundador de l'entitat i tresorer del Patronat, va ser nomenat president honorari de la Fundació Salut Alta l'octubre de 2020.  

El Patronat delega en alguns dels seus membres el seguiment periòdic i l'aplicació de les línies estratègiques de l'entitat. Aquests membres formen el Consell Directiu, junt amb la directora de l'entitat. Actualment, està format pels següents membres: 

President / Francesc Gil

Vicepresidenta /  Anna Selva

Tresorer / Jon Bárcena 

Secretària / Carme Moles

Directora de l'entitat / Anna Martínez

Representant Companyia de Jesús / Pau Vidal 

Foto pratronat 23-24

L'equip de voluntaris i voluntàries és el motor de convivència i inclusió de l'entitat perquè són les persones que, mitjançant un vincle sincer i gratuït, ofereixen als infants, adolescents i famílies relacions properes i que ajuden a ampliar la xarxa social.

Vols sumar-te a l'equip de voluntariat?

Trobada voluntariat 2024