Equip

L'equip de professionals de la Fundació és qui tira endavant els projectes i la gestió per assolir la missió de l'entitat. Aquest curs l'equip està format per:

Anna Martínez Fernàndez
Anna Martínez Fernàndez

Anna Martínez Fernàndez

Directora
La formació en comunicació audiovisual i intervenció socioeducativa, junt amb les experiències d'educació en el lleure, em van permetre formar part de l'equip l'abril del 2015 com a responsable de comunicació. Des d'aleshores, he anat incorporant diferents encàrrecs i, des del setembre del 2021, he fet un pas més ampliant la mirada tot assumint la direcció de la Fundació. Un repte iniciat amb compromís, voluntat de servei, de construir comunitat, d'aprendre i de transformar una realitat del barri a través de les petites accions del dia a dia!
Olga Valsells
Olga Valsells

Olga Valsells Goula

Responsable de Gestió i adjunta a la Direcció
Sóc a la Salut Alta amb la il·lusió de posar al servei de la Fundació el meu doble itinerari d’empresària i d’educadora social. Col·laboro en la sostenibilitat de la Fundació, especialment en temes de captació de fons i de suport a l'organització interna i la direcció. M’agrada donar raó del què fem i convidar als ens públics, empreses o entitats amb recursos a col·laborar amb nosaltres per construir una societat més cohesionada i justa.
Txell Vilaclara Verdú
Txell Vilaclara Verdú

Txell Vilaclara Verdú

Responsable de l'Àrea d'Acció Socioeducativa
El bambú tarda 7 anys en sortir a la superfície, igual algú pensaria que no està germinant però resulta que ha dedicat tot aquest temps a teixir unes arrels ben fortes. Sento que la història del bambú és una bona metàfora per explicar el meu trajecte a la Fundació i és que, després de 6 anys al projecte de Centre Obert, aprenent i creixent com a persona i professional, ara tinc l'oportunitat de poder acompanyar a les educadores i als infants de tots els projectes com a responsable de l'Àrea socioeducativa.
Desitjo que sigui una etapa enriquidora per a mi i per a la Fundació.
Núria Pané López
Núria Pané López

Núria Pané López

Responsable de l'Àrea Comunitària i Voluntariat
Després de quatre cursos i mig a A100, em graduo i passo a emprendre el repte de l'Àrea Comunitària. Trobaré molt a faltar les i els adolescents, però emprenc aquest nou camí amb molta il·lusió i ganes de poder teixir una xarxa al barri, juntament amb centres educatius, altres entitats, l'espai públic... en la qual poder compartir la nostra missió i els nostres valors.
Ah! I també sóc la nova responsable del voluntariat de l'entitat! Així que si tens inquietuds socials i vols aportar el teu gra de sorra per fer d'aquesta una societat més justa, ens trobem!
Montse Corbera Hernández
Montse Corbera Hernández

Montse Corbera Hernández

Educadora i Suport a Gestió
Ja fa uns anys que estic a la Salut Alta, la major part com a educadora de petits i grans.
Enguany començo una nova etapa des d'una altra vessant, la de la gestió i la incidència. Des d'aquest nou àmbit vull continuar col·laborant per donar resposta a les necessitats del barri i perquè sigui un barri on viure millor.
Com tot canvi d'etapa, l'enceto amb molta il·lusió i ganes d'aportar!
Míriam Ibáñez Arroyo
Míriam Ibáñez Arroyo

Míriam Ibáñez Arroyo

Comunicació
Sóc periodista de professió i m'he apropat al sector a través del voluntariat, el lleure educatiu i la comunicació social. M'incorporo a la Fundació Salut Alta per créixer tant en l'àmbit professional com personal.
Crec en la comunicació que posa la mirada en els drets humans, que empodera i fa d'altaveu.
Des de la Fundació treballaré per comunicar la tasca que realitzem a l'entitat i donar visibilitat als infants, adolescents i famílies de la Salut Alta.
Lidia Solé Vivancos
Lidia Solé Vivancos

Lidia Solé Vivancos

Acollida i Secretaria
Sóc la Lidia, "la secre" de la Fundació des de gener de 2013. Alguns de vosaltres ja em coneixeu i els que no, us convido a visitar-nos i així podreu conèixer-me! Em sento molt afortunada de treballar, la feina m'agrada molt i em resulta plenament enriquidor, a nivell personal i professional, pertànyer a la institució. Per a mi, el moment més especial del dia és quan entren els nens i les famílies per la porta i aquí estic jo per donar la benvinguda i ajudar-los en el que sigui necessari.
Mar Tusell Orovio
Mar Tusell Orovio

Mar Tusell Orovio

Coordinadora de FAR i Dinamitzadora als Centres Educatius
El barri de la Salut desperta en mi inquietuds i motivacions des de fa molts anys. Fins ara he format part del projecte d'ApreniJoc, on el lleure i l'acompanyament a infants, famílies i voluntaris m'ha fet apostar pel món educatiu com a element transformador i integral en la societat. Ara des de l'Àrea Comunitària, puc seguir acompanyant a les dones de FAR, a través del grup de conversa i com a coordinadora de les voluntàries i totes les alumnes d'aquest projecte d'empoderament. També tinc més presència al barri, per mitjà de diferents projectes lligats als centres educatius i a peu de carrer.
Lola Ballesteros Moray
Lola Ballesteros Moray

Lola Ballesteros Moray

Educadora projecte Centres Educatius
Apassionada de l'acompanyament des de l'acció educativa, porto set anys en la fundació acompanyant els nens i les famílies del nostre barri, enguany inicio una altra responsabilitat, acompanyar els equips dels diferents projectes per seguir donant qualitat i sentit al que fem i que som. Com diu un proverbi "Si caminem sols arribarem més ràpid, si caminem junts arribarem més lluny".
Marina Cot
Marina Cot

Marina Cot Garcia

Coordinadora i Educadora de Centre Obert
Un cop acabat el grau d'Educació Social, vinc amb moltes ganes de poder aportar la meva manera de fer i tot allò que he après, per seguir creixent tant a nivell professional com personal. Estic molt contenta de tenir l'oportunitat de conèixer i treballar en el barri de la Salut, amb els infants i les famílies.
Oumaima El Khalifi Khalifi
Oumaima El Khalifi Khalifi

Oumaima El Khalifi Khalifi

Educadora de Centre Obert
Com a Educadora de suport he tingut l'oportunitat de treballar i estar en contacte amb diferents projectes, com són A100 i Centre Obert primària. He estat tant amb infants, com amb adolescents i joves, i això m'ha permès tenir una mirada àmplia de les necessitats i de l'evolució d'aquestes noves generacions. I aquest nou curs m'endinso en aquesta nova aventura, com és ApreniJoc! El meu desig és aconseguir ser una influència positiva en les vides d'aquests/es i crear tots junts una nova realitat.
Mònica Brañas
Mònica Brañas

Mònica Brañas Rubert

Educadora de Centre Obert
Maite Camacho Herrero
Maite Camacho Herrero

Maite Camacho Herrero

Coordinadora d'ApreniJoc i Resposable El Niu
Educadora en cos, ànima i ment del centre obert. Creativa en cada espai d’aprenentatge, inventora de grans històries que fan creure en l'impossible, sensible en cada llàgrima i promotora d’abraçades infinites. Feliç de veure els somriures dels nens cada tarda, de compartir moments, de ser part de la seva vida i de poder viure amb ells l’alegria d’existir.
Joan Hernando Harto
Joan Hernando Harto

Joan Hernando Harto

Monitor d'ApreniJoc
Durant tota la meva infància he estat en contacte amb el món del lleure, i quan aquesta etapa es va acabar vaig descobrir una nova perspectiva, la del monitor. Alhora vaig començar a estudiar Integració Social per tenir una mirada més humana. Arribo a la fundació amb molta il·lusió i ganes d'aportar i d'aprendre!
 Anna Muñoz Martínez
 Anna Muñoz Martínez

Anna Muñoz Martínez

Coordinadora i Educadora d'A100
Des de ben petita observant l'entorn, veient com el món social és molt ric i canviant, i com som d'essencials les persones per donar sentit i valor al que ens envolta.
Vaig començar a la Fundació en ple tancament del curs, fent casal d'estiu i colònies. Ara, participo obrint el camí com a educadora i coordinadora del Centre Obert d'Adolescents, un repte que em fa vibrar i actuar des del cor i coneixement acompanyant als joves i les seves famílies. Estic segura que serà un camí ple d'aprenentatge tant professional com personal. Som-hi, que el viatgi continuï!
Eli Riego Sánchez
Eli Riego Sánchez

Eli Riego Sánchez

Educadora d'A100
Sóc Educadora Social i aquest serà el meu primer any acompanyant als joves del projecte A100. Tinc moltes ganes de trobar-me en aquesta nova etapa, ja que vaig estar com alumna en pràctiques fa uns anys al mateix projecte i tornar ara de manera professional és tot un luxe i un repte.
El món social sempre ha sigut la meva passió i poder acompanyar als adolescents en la seva etapa de creixement és una gran oportunitat per aprendre i experimentar conjuntament. Encantada de formar part d'aquest projecte en la meva ciutat!
Signatura Mail Raúl
Signatura Mail Raúl

Raúl Rejes Cosmo

Educador d'A100
Oussama Bouanani
Oussama Bouanani

Oussama Bouanani

Monitor d'ApreniJoc i de Suport
Isabel López Egea
Isabel López Egea

Isabel López Egea

Monitora de Suport
Durant molts anys he estat animadora i responsable de centre al MIJAC, monitora de lleure i vetlladora a diferents escoles. Des de l'octubre de 2010 he tingut l'oportunitat de fer-ho a la Fundació Salut Alta, que em va obrir les portes i em va acollir. A través de FAR, he acompanyat a dones del barri i des d'ApreniJoc he gaudit d'estar amb infants espontanis i curiosos. Aquest curs començo una nova i apassionant etapa amb infants i joves.
Anna de la Chica
Anna de la Chica

Anna de la Chica

Psicòloga
Mercedes Jiménez Rojas
Mercedes Jiménez Rojas

Mercedes Jiménez Rojas

Neteja
Sóc veïna del barri i a través de la meva vinculació a la Capella de Sant Joan Baptista, la capella del barri, vaig conèixer la Fundació Salut Alta on treballo des del 2006.

Volem ser un equip format, capaç, creatiu, alegre, innovador, format per persones que s'autoconeixen i emocionalment competents, i que viu i transmet un estil propi.

 

Ens caracteritza:

  • La polivalència i flexibilitat en els equips de professionals, i la diversitat de disciplines
  • La millora contínua basada en una reflexió constant sobre la realitat dels nens, famílies i entorn
  • El treball en equip, la transversalitat i el treball en xarxa
  • Uns canals de comunicació interna clars i participatius
  • La formació interna i externa de tot l'equip (més de 900h de formació el curs 2017/18)
  • El creixement professional de tots els integrants de l'equip
  • El reconeixement i la implicació dels professionals en l'entitat

 

Vols treballar amb nosaltres? Envia el teu CV i una carta de presentació a rrhh@fundaciolasalutalta.org.

El Patronat és l'òrgan de govern i d'administració de la Fundació, la representa i gestiona, i assumeix totes les facultats i funcions necessàries per a la consecució dels fins fundacionals.

Actualment, el Patronat està integrat pels següents membres:

President / Francesc Gil Argemí

Vicepresidenta /  Anna Selva Martín (Càritas Diocesana de Barcelona)

Tresorer / Jon Bárcena Arteagabeitia

Secretària / Carme Moles i Folch

Vocal / Jordi Martí Gascón (Associació de Químics i Enginyers de l'IQS)

Vocal / Joaquim Molina Vallejo (Fundació Jesuïtes Educació)

Vocal / Pau Vidal Sas (Companyia de Jesús)

Vocal / Bernat Mullerat Prat

Vocal / Francesc Moreno Barón

Vocal / Neus Llibre Codina

Vocal / Úrsula Galceran Capeta

 

Carles Riera i Montserrat (D.E.P. el 13 de maig de 2021), membre fundador de l'entitat i tresorer del Patronat, va ser nomenat president honorari de la Fundació Salut Alta l'octubre de 2020.  

El Patronat delega en alguns dels seus membres el seguiment periòdic i l'aplicació de les línies estratègiques de l'entitat. Aquests membres formen el Consell Directiu, junt amb la directora de l'entitat. Actualment, està format pels següents membres: 

President / Francesc Gil

Vicepresidenta /  Anna Selva

Tresorer / Jon Bárcena 

Secretària / Carme Moles

Directora de l'entitat / Anna Martínez

Representant Companyia de Jesús / Pau Vidal 

Foto Patronat (2017)

L'equip de voluntaris i voluntàries és el motor de convivència i inclusió de l'entitat perquè són les persones que, mitjançant un vincle sincer i gratuït, ofereixen als infants, adolescents i famílies relacions properes i que ajuden a ampliar la xarxa social.

Vols sumar-te a l'equip de voluntariat?

Jornada Voluntariat 2018

Vols fer pràctiques amb nosaltres?

A la Fundació Salut Alta t'oferim l'oportunitat de fer les teves pràctiques en algun dels nostres projectes. T'assignarem un tutor que t'acompanyarà al llarg del procés i durant un temps formaràs part de l'equip educatiu de l'entitat.

Acollim estudiants en pràctiques de les següents disciplines: educació social, pedagogia, monitor / director de lleure, logopèdia, integració social, comunicació audiovisual.

Podeu contactar amb Lola Ballesteros a practiques@fundaciolasalutalta.org.