Transparència

El projecte Centre Obert, A100, ha guanyat el tercer premi de la categoria Primer Cicle d’ESO del XVI Premi Federico Mayor Zaragoza "Tots els éssers humans lliures i iguals en
dignitat" amb una dotació de 250€ i amb el vídeo: Construint igualtat creat i protagonitzat pels i les adolescents del projecte A100.

  • 2022: Reconeixements Veïnals (FAVB)

La Federació d'Associacions Veïnals de Badalona (FAVB) ha reconegut la tasca que realitza la Fundació al barri acompanyant infants, adolescents, dones i famílies durant la gala que celebra l'organització on reconeix el treball d’entitats i personalitats de la ciutat.

El projecte Centre Obert Autonomia, ha guanyat el tercer premi de la categoria "Entitats, institucions i altres" amb una dotació de 150€ i amb el vídeo: I tu, què canviaries? creat i protagonitzat pels infants del projecte.

El projecte ApreniJoc ha guanyat el primer premi de la categoria "Entitats, institucions i altres" amb una dotació de 500€ i amb el vídeo Sóc la Terra dissenyat i creat pels infants del projecte.

  • 2019: Premi "Trencant Invisibilitats" 2019

El projecte FAR ha estat reconegut als premis Trencant Invisibilitats 2019 promoguts pel Consell Municipal de la Dona de l'Ajuntament de Badalona.

El projecte Educació 360º, organitzat per la Fundació Jaume Bofill, ha premiat ApreniJoc com a proposta educativa des d'una perspectiva comunitària

  • 2018: Premi Carrasco i Formiguera

L’Associació d’Antics Alumnes de Casp ha reconegut la Fundació en la 75ena edició del Dia de l'Antic.

Modalitat: Experiències de participació de persones usuàries en la definició dels serveis

  • 2014: Premi Fundació Avedis Donabedian a la Qualitat 2015

Modalitat: Excel·lència en qualitat en integració social