Imatge o vídeo destacat

Ho hem tornat a fer!

Ara que comencem a mirar l'estiu des del retrovisor, és bon moment per conèixer més detalls de com s'han viscut les vacances escolars al barri.

A principis de juny obríem la campanya #motxilla2022 perquè infants i adolescents poguessin respondre a la pregunta Com ha anat l’estiu? Explicant grans històries, narrant totes les experiències viscudes, fent noves amistats…  Un any més, hem aconseguit una quantitat que ha permès omplir les motxilles de l'estiu de 130 nens, nenes i adolescents i oferir oportunitats com: espais de relació entre iguals, activitats aquàtiques a l’aire lliure, la possibilitat d'endinsar-se en paisatges naturals nous i redescobrir el barri de La Salut Alta i l'entorn més proper amb una mirada educativa i lúdica.

Amb la col·laboració de 57 persones hem superat la xifra marcada! Sumant les aportacions de la campanya promoguda per la comunitat de l’Escola Jesuïtes El Clot i les de la #motxilla2022 hem arribat als 10.643€

 

Per segon any consecutiu, hem pogut tornar a sumar donatius de l'escola Jesuïtes El Clot a través de les activitats promogudes per la comunitat educativa i això ens ha fet molta il·lusió.

D'altra banda, aquest estiu hagués estat molt diferent sense l'equip de persones voluntàries i estudiants en pràctiques a qui volem agrair el seu compromís i la il·lusió que dia rere dia han aportat per tal d'acompanyar de forma més personalitzada a tots els infants i adolescents de la Fundació.

Alhora, també hem tingut el suport d'empreses i entitats que han apostat per oferir activitats de lleure educatiu i de qualitat per als participants dels Casals de l'entitat. Oferir els àpats de Centre Obert durant el casal d'estiu i els pícnics en dies d'excursió de Casal al barri ha estat possible gràcies al seu suport.

Com heu pogut seguir a través de les xarxes socials (Instagram o Twitter) el mes de juliol vam anar de colònies a Les Preses i Gombrèn, a la piscina de Can Zam, vam fer una cursa d'orientació pel parc del Turó Caritg, vam posar en pràctica l'enginy a un Escape room, vam gaudir de les propostes culturals del  Museu Blau o al Museu de la Ciència...

Si encara no ens segueixes Instagram, pots aprofitar per seguir-nos i viure l'estiu de la Fundació en imatges!

Les activitats van acabar al juliol, però durant l'agost 17 infants i adolescents del barri van participar en les colònies d'estiu de dos esplais amb qui tenim vinculació, l'Erol i el Chanut.

Ara que sabem que tenim la #motxilla2022 omplerta, podeu recuperar el vídeo de la campanya i saber què és el que més ha agradat de l'estiu als nens, nenes i adolescents de la Salut Alta.

Moltes moltes gràcies a tots i totes!