#Motxilla2022

Aquest estiu pots garantir un juliol en igualtat d'oportunitats:
fes un donatiu i omple la motxilla de lleure educatiu!

aconseguits de

Donants

Falten


COL·LABORA!

Com ha anat l’estiu?

És una de les preguntes més freqüents entre els companys i companyes de classe. Entre infants s’expliquen els nous amics i amigues que han fet, les llargues estones de platja, les excursions i, fins i tot, com han deixat de fer servir flotador.

Però per poder respondre a aquesta pregunta cal gaudir d’experiències d’estiu i per això des de la Fundació t'animem a sumar activitats a l’estiu dels infants i adolescents de La Salut Alta i fer una aportació a la #motxilla2022.

Per poder oferir oportunitats de lleure educatiu de qualitat a 120 infants i adolescents del barri, aquest any augmentem les setmanes de casal d’estiu i treballem amb 5 escoles del barri per garantir que els nens i nenes que més ho necessiten no es queden sense plaça. I per això, necessitem un cop de mà.

Fins al 18 de juliol t'animem a col·laborar amb la #Motxilla2022 per garantir la igualtat d’oportunitats a l’estiu. 

A mesura que avancin les setmanes anirem compartint amb tots i totes vosaltres experiències, notícies i imatges que es van sumant a la motxilla. Segueix-nos a les nostres xarxes socials per estar al dia de totes les activitats relacionades amb l'estiu a la Salut Alta.

 

Vull omplir la #Motxilla2022!


 

AMB  EL SUPORT DE

proinfancia
Ajuntament Badalona
educo
Probitas
accueil