Imatge o vídeo destacat
motxilla2022_formulari.png

#Motxilla2022: Omplim les motxilles de l'estiu d'oportunitats!

Com ha anat l’estiu?

És una de les preguntes més freqüents entre els companys i companyes de classe. Entre infants s’expliquen els nous amics i amigues que han fet, les llargues estones de platja, les excursions i, fins i tot, com han deixat de fer servir flotador.

Però per poder respondre a aquesta pregunta cal gaudir d’experiències d’estiu i per això des de la Fundació t'animem a sumar activitats a l’estiu dels infants i adolescents de La Salut Alta i fer una aportació a la #motxilla2022.

Per poder oferir oportunitats de lleure educatiu de qualitat a 120 infants i adolescents del barri, aquest any augmentem les setmanes de casal d’estiu i treballem amb 5 escoles del barri per garantir que els nens i nenes que més ho necessiten no es queden sense plaça. I per això, necessitem un cop de mà.

Com ho pots fer? Fes clic al botó i selecciona totes aquelles activitats que t'agradaria afegir a les motxilles dels nens, nenes i adolescents de la Salut Alta! 

Pots sumar tot allò que creguis imprescindible per l'estiu de l'Amir i la Sara: una samarreta del casal, més una activitat de casal d'estiu fora del barri, l'esmorzar i dinar d'un dia de casal d'estiu i fins i tot, una nit a la casa de colònies, per exemple.

Fins al 18 de juliol t'animem a col·laborar amb la #Motxilla2022 per garantir la igualtat d’oportunitats a l’estiu. 


Si vols garantir la igualtat d’oportunitats a l’estiu:

Vull omplir la #Motxilla2022

 

A mesura que avancin les setmanes anirem compartint amb tots i totes vosaltres experiències, notícies i imatges que es van sumant a la motxilla. Segueix-nos a les nostres xarxes socials per estar al dia de totes les activitats relacionades amb l'estiu a la Salut Alta.

Recorda que també pots participar fent arribar la campanya a persones que els pugui interessar donar un cop de mà o fent-ne difusió a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #Motxilla2022.

Moltes gràcies per col·laborar!