Imatge o vídeo destacat

Gràcies per omplir la #Motxilla2021!

A principis de juny iniciàvem la campanya #Motxilla2021 amb l’objectiu d'omplir-la perquè els infants i adolescents del barri, després d’un curs escolar tan diferent, poguessin gaudir d’activitats de lleure educatiu i no haguessin de quedar-se a casa durant quasi tres mesos. 

I amb la col·laboració de 101 persones hem superat el repte imaginat: entre les aportacions de la campanya promoguda des de l'escola Jesuïtes El Clot i les de la #Motxilla2021 hem arribat als 10.925€!

Una quantitat que ha permès omplir les motxilles de l'estiu de 120 nens, nenes i adolescents oferint activitats a l’aire lliure, espais de relació entre iguals, la possibilitat de descobrir paisatges nous i redescobrir el seu entorn més proper amb una mirada educativa i lúdica.

Ens ha fet molta il·lusió comptar amb un equip de persones voluntàries que han fet possible una atenció més personalitzada, algunes de les quals havien estat antics participants dels projectes la Fundació. Alhora, també agraïm el suport d'empreses i entitats per oferir activitats diverses i de qualitat.

Com heu pogut seguir a través de les xarxes socials (Instagram o Twitter) aquest juliol hem anat de colònies Hostalets de Pierola i a Planoles, a la piscina de Can Dragó, hem descobert espais del barri a través d'una cursa d'orientació, hem conegut el passat de la ciutat de Badalona visitant els seus parcs històrics, hem posat en pràctica l'enginy amb un Escape room màgic o hem fet tastets de menjar saludable amb tallers de cuina creatius. 

A més, gràcies a les aportacions rebudes, aquest agost acompanyarem a 11 infants i adolescents del barri que participaran a les colònies d'estiu de dos esplais amb qui tenim vinculació. Així que només ens queda dir:

Gràcies per oferir l'oportunitat de tenir un estiu ple de lleure educatiu!