Imatge o vídeo destacat
20210703- Colònies Primària

Les colònies més esperades!

L'estiu passat els nens i nenes de primària no van poder marxar de colònies així que aquest any han gaudit com mai de l’oportunitat. A finals de juny van posar rumb a Hostalets de Pierola un municipi de la comarca de l’Anoia des d’on es gaudeix d’unes vistes espectaculars de Montserrat.

A part de la diversió assegurada que implica marxar de colònies, les convivències són un bon moment per reforçar hàbits i rutines que l’horari habitual del curs no permet. Parar i desparar taula a l’hora dels àpats, encarregar-se en equip de les tasques de neteja dels espais compartits, treballar la convivència, desenvolupar hàbits d'higiene personal… Tot un conjunt d'accions que afavoreixen l’autonomia dels infants de Centre Obert i ApreniJoc.

L’entorn privilegiat d’Hostalets de Pierola va permetre que el grup fes excursions a la natura oferint l’oportunitat de descobrir l’entorn natural i respectar-lo. A més, la casa on es van allotjar comparteix espais amb el Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica i els diferents grups van poder introduir-se en el món dels jaciments: una de les activitats educatives que van realitzar va ser simular la petjada de diferents animals amb fang!

I per si no n'hi havia prou, a tocar de la casa hi havia la piscina municipal, on els nens i nenes van gaudir de llargues estones refrescant-se a la piscina.

Definitivament, anar de colònies és una gran experiència i tant de bo cada estiu puguem seguir repetint-la!

Ara, després de 7 dies fantàstics, toca seguir gaudint de les activitats d’estiu durant 15 dies de Casal al barri.