Imatge o vídeo destacat
20210630 - #Motxilla2021

#Motxilla2021: Omplim les motxilles de l’estiu!

Quan arriba l’estiu i acaba l’escola molts infants i adolescents del barri no tenen opcions de lleure on poder participar. Amb la pandèmia la situació econòmica de les famílies de la Salut Alta s’ha agreujat i per a moltes no hi haurà més opció que planificar quedar-se ben bé tres mesos a casa. A més, mentre durin les vacances hauran de fer front a l’augment d’àpats que suposa que l’escola hagi finalitzat i no comptin amb la beca de menjador escolar. Això augmenta les despeses a casa i limita la planificació de sortides familiars.

Després d’un curs escolar tan diferent: grups bombolla, confinaments, activitats limitades… no podem continuar amb l'aïllament, aquest estiu també cal garantir el dret a l’educació en el lleure, un dret que molts nens, nenes i adolescents del barri no tenen garantit. Per això estem portant a terme la campanya #Motxilla2021. Busquem persones compromeses que garanteixin el dret a jugar, fer sortides i aprendre durant l'estiu.


A la Fundació creiem en el lleure com a eina d’empoderament i creixement personal. Per això, des del 25 de juny 120 nens, nenes i adolescents de la Salut Alta podran participar d’un ampli ventall d’experiències estiuenques: sortides a la piscina, excursions al parc, matins de platja, colònies, campaments...

Aquest any pots col·laborar en la campanya seleccionant totes les activitats que t’agradaria posar a la motxilla dels infants i adolescents que participen a la Fundació Salut Alta: àpats d’un dia de casal d’estiu, un berenar saludable, entrades a la piscina, activitats fora del barri…

Si creus que tots els infants i joves mereixen l’oportunitat de veure l’experiència del lleure, la natura, l’art i l’esport pots oferir-los un estiu ple d’activitats!
 

Vull omplir la #Motxilla2021

Moltes gràcies per col·laborar!

 

Recorda que també pots participar fent arribar la campanya a persones que els pugui interessar donar un cop de mà o fent-ne difusió a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #Motxilla2021.