Imatge o vídeo destacat
20230314 - 8Mmanifestació

Ens sumem a les mobilitzacions del 8M

Dimecres vam unir-nos a la manifestació unitària del 8 de març a Badalona amb infants, adolescents i famílies de la Salut Alta per reivindicar un present i futur més just i igualitari.

Durant el matí les dones del projecte FAR van iniciar les activitats emmarcades en el 8M a la plaça Antonio Machado, visibilitzant l'acció de les dones al barri i reclamant una societat on totes les dones tinguin els mateixos drets i oportunitats (Podeu conèixer més fent clic a l'enllaç).

Plenes d'energia vam organitzar-nos per arribar juntes a la manifestació de la tarda que va començar a la Plaça Alcalde Xifré i va finalitzar a la Plaça De La Dona molt a prop de la Fundació. 

Les tardes prèvies al Dia Internacional de les Dones infants i famílies de Centre Obert i ApreniJoc van estar reflexionant sobre els orígens d'aquest dia, conversant sobre la igualtat de gènere, verbalitzant situacions desiguals que viuen els nens i les nenes, debatent qui acostuma a assumir les tasques de cura de la llar... Espais per escoltar, reflexionar i compartir que són font d'inspiració i coneixement.

Un grup d'adolescents del projecte A100 també es va sumar a la mobilització amb diferents pancartes i per primera vegada, el grup de batucada amb famílies de la Fundació conjuntament amb els grups de Badalona Batec, Kapomba i Samba van  omplir de ritme tot el recorregut.

Va ser molt emocionant sortir al carrer totes juntes per fer sentir la nostra veu!p