Imatge o vídeo destacat
20230313 - 8MFAR.jpg

Mateixos drets i oportunitats per a totes les dones

Dimecres al matí les dones del projecte FAR van iniciar les activitats de la Fundació emmarcades en el Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Al costat de les companyes de l'Espai Polivalent, el Casal Cívic de la Salut i la Fundació Germina van aplegar-se a la plaça Antonio Machado per visibilitzar l'acció de les dones al barri i reclamar una societat on totes les dones tinguem els mateixos drets i oportunitats.

Després de la lectura de tres històries per reflexionar sobre l'origen i la importància del dia 8 de Març, les participants van compartir desitjos per la igualtat, la seguretat i la llibertat de totes i van omplir la plaça d'antifaços de color violeta amb missatges reivindicatius com: "Eduació per a totes les dones".

A més, per fer caure prejudicis i tòpics les participants van compartir i fer valdre un gran nombre de qualitats de les dones en un mural col·lectiu. 

Quin gran inici dels actes del 8M i que bé poder reivindicar-ho juntes!