Imatge o vídeo destacat
20230203 - gràcies #fembrillar.png

Les il·lusions compartides, es fan realitat!

Com bé recordaràs abans de Nadal vam treballar les il·lusions amb infants, adolescents, dones i famílies de la Fundació i ens vam adonar que molts dels seus somnis o desitjos eren drets bàsics, necessitats educatives, activitats d'oci molt accessibles per a molts i moltes de nosaltres...

Conscients d'aquesta situació tan desigual, vam proposar-nos fer brillar les il·lusions d'infants, adolescents, dones i famílies del barri de La Salut Alta. I ara que tanquem la campanya #fembrillar us volíem fer saber que...

 

Amb les vostres aportacions hem sumat 8.550€ al marcador.

GRÀCIES PER FER-HO POSSIBLE!

 

20230203 - marcador final #fembrillar.png

 

La vostra implicació és clau per a impulsar projectes socioeducatius de qualitat al barri de la Salut Alta.

Des de la Fundació estem convençudes que promovent la igualtat d'oportunitats molts dels desitjos del barri es podran fer realitat. És per això que treballarem dia dia per garantir el dret a l'educació i el lleure dels nens i nenes. També continuarem acollint i acompanyant els infants i les seves famílies a través dels diferents projectes i de les accions comunitàries de l'entitat al barri. Moltes gràcies a tots i totes pel vostre compromís i suport.

Al vostre costat, #fembrillar les il·lusions dia a dia!