Imatge o vídeo destacat
festafinal

La gran festa!

Mesos abans d'acabar el tercer trimestre, la Comissió de Gènere va rebre l'encàrrec d'organitzar un gran tancament de curs al voltant del lema #somveusdiverses.

Per aquest motiu, uns dies abans d'acabar els casals d'estiu i les activitats dels projectes, vam organitzar la nostra gran festa d'estiu.

El pati de l'escola Feliu i Vegués va ser el punt de trobada i la tarda va començar amb un entretingut bingo musical en família. Escoltar grans clàssics, les cançons més escoltades del moment... Va activar les ganes de tots i totes les assistents de començar a moure el cos i ballar.

Entre cançó i cançó, recuperant el lema del curs, vam aprofitar per analitzar el contingut d'algunes d'elles i preguntar-nos si les lletres eren sexistes o si l'imaginari fomentava la igualtat de gènere.

Quan es va pondre el sol va arribar l'hora del cinema a la fresca. Els i les adolescents d'A100 vam encarregar-se de repartir un dels aliments més populars de les sales de cine... Exacte! Amb les crispetes a la mà, vam poder gaudir de la projecció de la pel·lícula Raya i l'últim drac. Una trepidant història on la protagonista ens convida a confiar en les persones i unir forces per reconstruir el món. Gràcies als companys de Llefia@Net vam visionar el film en una espectacular pantalla, quina passada!

Més enllà de l'alegria de trobar-nos i festejar, la trobada va ser emocionant perquè vam posar-nos al dia de les novetats dels darrers mesos i vam poder explicar-nos tot allò que teníem ganes de compartir, però que l'atrafegat ritme del casal d'estiu dificulta.

Hi ha qui va aprofitar per passar-ho bé amb els amics i amigues que havien fet a l'estiu, algunes famílies van poder fer xarxa amb altres persones del barri que fins ara eren poc conegudes, més d'un infant va estar a punt de quedar-se dormint davant la pantalla i la intensitat dels moments finals de la pel·lícula va fer caure alguna llagrimeta d'emoció...

Va ser molt motivador acomiadar el curs tan ben envoltades!