Imatge o vídeo destacat
Portada memòria 2021

Us presentem la Memòria 2021

Ja podeu consultar la Memòria 2021, la publicació que resumeix les accions i dades més significatives del curs 2020-21.

Un curs marcat per la incertesa i les conseqüències de la pandèmia, on hem posat el focus en escoltar i acompanyar el moment d'emergència social que estàvem vivint. Cada dia hem estat presents per seguir fent possible que nens, nenes i adolescents de la Salut Alta tinguin espais educatius i de confiança per créixer i desenvolupar-se.

Alhora, com pots veure, el lema #distànciadeproximitat ens ha acompanyat durant el curs. Mogudes per saber quins eren els efectes del confinament en les relacions socials i el benestar emocional vam creure essencial mantenir els vincles propers. Una proximitat amb el barri, amb les persones, amb la implicació dels equips de persones voluntàries, professionals i donants, proximitat amb la xarxa i el teixit comunitari, amb la transparència i amb l'agraïment a totes aquelles entitats i persones que han col·laborat amb les nostres activitats per oferir oportunitats educatives als infants, adolescents i famílies de l’entitat.

Esperem que gaudiu d'una bona lectura!

Vull veure la Memòria 2021

També pots accedir a la versió en pdf .

Què t'ha semblat? T'animem a compartir la teva opinió a les xarxes socials amb l'etiqueta #memòriaFSA.