Imatge o vídeo destacat
20220505 - INFOSAgènere.png

Nova edició de l'InfoSA parlant de gènere

Aprofitant la Setmana temàtica del 8M i el lema que ens acompanya durant tot aquest curs "Parlant de gènere: Somveusdiverses", un l'equip format per nens, nenes, adolescents i dones de la Fundació Salut Alta ha posat en marxa un InfoSA dedicat a la perspectiva de gènere.

A través d'aquest nou InfoSA, l'informatiu oficial de la Fundació Salut Alta, t'expliquem quines accions estan portant a terme els diferents projectes de la Fundació i com estan introduint la igualtat de gènere en el dia a dia de les activitats socioeducatives.

No penseu que es tracta només de posar-se davant de la càmera! Com en els altres informatius, els i les participants dels projectes d'infància i alfabetització acompanyats per l'equip de comunicació de la Fundació s'encarreguen de pensar a qui entrevistar, com gravar les imatges, on fer-ho... Una proposta educativa, col·laborativa i participativa a través de la creació de continguts audiovisuals.

Podeu visualitzar l'informatiu a través de Youtube i aprofitar, si encara no ho heu fet, per gaudir de les dues primeres edicions de l'InfoSA.