Imatge o vídeo destacat
Trobada Red Mimbre.JPG

XX Trobada Red Mimbre

Dijous 10 de març vam inaugurar la XX Trobada d'educadores de Red Mimbre a Badalona. Red Mimbre és l'àrea de treball en defensa i promoció dels drets de la infància i adolescència del Sector Social de la Companyia de Jesús. Som 7 entitats ubicades a barris d'Alacant, Gijón, Madrid, l'Hospitalet de Llobregat, Palma i Badalona que acompanyem a infants, adolescents i famílies.

Durant tres dies, els equips de les fundacions Nazaret, Hogar de San José, Padre Montalvo, Amoverse, la Vinya, el Centre Sant Jaume i Salut Alta, ens hem tornat a trobar per intercanviar experiències i reflexions.

Higinio Pi, coordinador de Red Mimbre de Jesuïtes Social, va plantejar la trobada com una oportunitat per compartir maneres de fer que dignifiquin. Un espai on carregar-nos de motivació i construir un futur junts.

Ha estat molt enriquidor gaudir d'aquest espai de trobada per continuar creant comunitat i teixint xarxa entre entitats que defensem els drets de la infància i la joventut.

Després de 2 anys intensos de pandèmia, tocava reenamorar-nos i reconnectar amb les nostres entitats, missió i orígens.

A més, durant la tarda de divendres, vam tenir el plaer de poder mostrar la Salut Alta i el Centre Sant Jaume a la resta de companys i companyes del Sector Social. Vam organitzar una visita pel barri i vam explicar amb detalls els nostres projectes i les accions comunitàries que realitzem al territori.

La trobada va finalitzar amb una Eucaristia a la Sagrada Família en el marc de la celebració de l'Any Ignasià.

Clarament, el més important d'aquests dies serà posar en practica tots els aprenentatges a través de les nostres accions socioeducatives.

Ha estat una trobada molt inspiradora!