Imatge o vídeo destacat
postal nadal 2021

Aquest Nadal és #momentdescoltar

Iniciàvem el curs amb molts canvis i novetats. I, en moments de transicions, ens hem adonat de la importància de posar en pràctica una capacitat que sembla senzilla, però és ben complexa com la d’escoltar.

Aquest Nadal des de la Fundació Salut Alta us convidem a escoltar. Escoltar per aprendre de la gent que ens envolta; escoltar per acompanyar situacions complexes; escoltar per entendre les diferències; escoltar de forma activa sense judicis; escoltar per poder parlar i, sobretot, escoltar per reconèixer les persones que tenim al nostre entorn.

Com hem anat explicant aquests dies, a través de la campanya #momentdescoltar estem activant les veus d'infants, adolescents, dones i famílies de la Salut Alta!

Us animem a activar el #momentdescoltar amb la família i totes aquelles persones amb qui compartiu les festes. I per posar una mica de música a aquests dies, us compartim la nadala interpretada pels nens i nenes del Centre Obert. La podeu veure aquí.

 

Us desitgem bones festes!!!

 

Vols compartir el teu #momentdescoltar amb nosaltres? Pots escriure'ns a través de les xarxes amb l'etiqueta #nadalFSA!