Imatge o vídeo destacat
20211103 - Castanyada.jpg

Quan ve el temps de collir castanyes...

Sembla que a poc a poc podem tornar a compartir tradicions! Això ens fa estar molt contents i contestes perquè ens permet compatir moments de diversió i felicitat. 

L'arribada de la tardor ens avisa que s'apropa la Castanyada. Aquest any encara no hem pogut celebrar-la al barri, però sí que ho hem fet portes endins i a l'aire lliure. 

Dijous a la tarda els infants d'ApreniJoc i Centre Obert es van retrobar al pati de l'Escola Feliu i Vegués per gaudir d'una trobada castanyera. Les educadores van organitzar diferents proves de moviment i jocs temàtics: relleus de castanyes, llançament de panellets i moniatos... 

Divendres la Fundació va rebre la visita de les famílies de Centre Obert. No sempre tenim la sort de convidar a mares i pares i ensenyar què fem cada tarda. L'ambient va ser molt bo, ple de joc. Tot el grup va ser molt participatiu i es van establir molt bones relacions.

Gràcies a aquestes estones les educadores poden detectar necessitats, treballar la vinculació amb els infants, revisar objectius o millorar les relacions entre iguals...

Va ser una tarda de celebració amb jocs de taula, berenar i un taller de decoració per ambientar de tardor els diferents espais de la Fundació.

Aquella mateixa tarda els i les adolescents d'A100 tenien preparada una sessió de maquillatge terrorífic, pel·lícules de por i la visita al Túnel de Terror que havia organitzat l'Associació la Rotllana al seu local del barri.