Imatge o vídeo destacat
20210930 - Inici curs

Tot comença a rodar de nou!

Els nens i nenes de Centre Obert van ser els primers a inaugurar el curs. Fa un parell de setmanes, coincidint amb l'inici del curs escolar, van emprendre el camí cap al carrer Autonomia. Els grups de Baobabs, Avets i Roures ja han passat alguna tarda jugant al barri, han fet dinàmiques de coneixença i la setmana vinent començaran a anar a la piscina. A més, les educadores i les famílies han començat a elaborar conjuntament els plans de treball que les acompanyaran durant el curs i ben aviat faran les primeres visites a domicili.

Un parell de dies més tard, va ser el torn d'ApreniJoc. Aquest curs, com a novetat, el punt de trobada dels nens i les nenes és l'escola Feliu i Vegués. Tan sols hi ha cinc minuts comptats des de la Fundació al col·legi. Molts infants ja van poder aprofitar aquests espais durant el Casal d'Estiu i ara tindran l'oportunitat de gaudir de les instal·lacions durant tot el curs. Aquests primers dies, els grups s'ha adaptat molt bé als canvis i l'equip està molt content per la bona acollida i la predisposició del centre educatiu. Estem contentes que les escoles del barri apostin pel projecte, tant de bo puguem tornar aviat als espais de l'Escola Josep Carner i descobrir com són molts més centres.

Aquest dilluns, les dones de FAR van iniciar les seves classes de castellà i català. Va ser un inici de setmana ple de retrobaments. L'equip de voluntàries està molt engrescat, algunes de les dinamitzadores tornen a ser antigues alumnes i això fa que estiguin molt motivades. Les dones tenen moltes ganes de relacionar-se, adquirir nous coneixements lingüístics i començar a conversar per fer més fàcil el seu dia a dia. L'inici de les classes de llengua ha estat un tot un èxit.

A finals de setmana, s'inicia el projecte d'A100, el Centre Obert per adolescents. Després d'un parell de reunions d'inici de curs, les famílies ja estan al dia de totes les novetats. L'equip ja compta els dies que falten perquè arribi divendres. Ho tenen tot llest per poder donar vida a les activitats planificades i començar a generar espais on el grup pugui expressar les seves idees i propostes.

Tenim moltes ganes d'endinsar-nos en l'aventura d'aquest curs i de poder-vos anar explicant tot el que anem fem!