Imatge o vídeo destacat
Artdeproximitat-banner

Estrenem "Art de proximitat. Vivències d'un confinament"

Fa un any, quasi d'un dia a l'altre, les nostres vides van canviar per complet. I, des d'aquell moment, cadascú de nosaltres ha tingut unes vivències al voltant de la pandèmia provocant estats emocionals molt diversos.

Però la crisi sanitària no ha afectat a tothom per igual i els infants i famílies que participen als projectes de l'entitat ho saben. Així doncs, un any després de l'inici de l'estat d'alarma, hem realitzat la setmana de l'"Art de Proximitat" per reflexionar i traslladar en obres artístiques les experiències viscudes durant els mesos de confinament.

Així que amb pintura, art tèxtil, fotografia i collage s'han creat una vintena d'obres col·lectives amb unes històries i càrregues emocionals que tenim ganes de mostrar. Per això, a partir del 12 d'abril les exposarem a la Nau 3 de l'Escorxador de Badalona i, a través de visites guiades, els propis participants t'explicarem el procés creatiu i reflexiu que hem realitzat.

A través d'aquest nou InfoSA, l'informatiu oficial de la Fundació Salut Alta, expliquem el projecte:

 

T'interessa veure l'exposició? Vols saber-ne més del projecte? Fes clic aquí per endinsar-te a la pàgina web on trobaràs tota la informació!