Imatge o vídeo destacat
Portada_web.png

Memòria 2019

Tot i que aquest any arriba una mica més tard, ja podem compartir la Memòria 2019, la publicació que resumeix les accions i dades més significatives del curs passat.

Sota el lema "La Salut Alta, un barri per estimar", a cada pàgina tenim testimonis que durant el curs ens han demostrat que la Salut Alta és també un barri per conèixer, acompanyar, implicar-s'hi, relacionar-se, finançar i agrair. 

Desitgem que sigui un bon resum il·lustratiu de tota l'activitat feta amb les persones voluntàries, professionals, membres del patronat, sòcies, donants i amb qui hem treballat conjuntament. Entre tots i totes hem fet possible que els nens i nenes de la Salut Alta tinguin un espai educatiu i de confiança on créixer i desenvolupar-se.

Vull veure la Memòria 2019

Què t'ha semblat? T'animem a compartir la teva opinió a les xarxes socials amb l'etiqueta #memòriaFSA.

A més, tenim aquest resum interactiu per apropar els destacats més importants!