Imatge o vídeo destacat
XI-Trobada-VOL

Entreguem el "Kit de la #missió:BONtracte"

El dissabte 18 de gener hem celebrat una de les dates més esperades del calendari: la XI Trobada de Voluntariat! I ho hem fet compartint el matí amb una quarantena de persones que durant l'any ens sentim vinculades per la tasca de la Fundació, un grup nombrós que cada any incorpora cares noves.

El plat fort d'aquesta edició ha estat la formació sobre l'abús sexual infantil a càrrec de la Fundació Vicki Bernadet. Durant tres hores hem estat aprenent, compartint dubtes i enriquint-nos sobre un tema tan actual, complex i, alhora, delicat. I és que tinguis el rol que tinguis, és important ser coneixedor de com actuar però, sobretot, com prevenir. És per això que, seguint el treball del lema anual de l'entitat, hem apropat aquesta formació a tot l'equip de la Fundació, entregant el lot de la missió Bontracte.

Què incorpora el "Kit de la #missió:BONtracte"?

  • una llibreta per anotar tots els coneixements i reflexions sorgides a partir de la formació;
  • la nova política de protecció i bon tracte de l'entitat, junt amb el codi de conducta i carta de compromís que assumim totes les persones que eduquem a la Fundació;
  • la polsera del bontracte, per tenir aquesta actitud ben present en cada acció que duem a terme, tant en la Fundació com en el nostre dia a dia.

Un any més ha estat un plaer viure aquesta jornada i acabar-la amb el dinar de germanor!

 

Ep! Si vols compartir la propera jornada, tens tot un any per contactar amb nosaltres i viure una experiència de voluntariat a la Salut Alta!