Imatge o vídeo destacat

#Motxilla2019: un donatiu per les activitats d'estiu

Un any més arriba la campanya de microdonacions econòmiques per finançar una part de les activitats d’estiu que organitzem per a 100 infants i adolescents del barri.

Un repte econòmic que arriba als 7.500€

«Sabem que l’objectiu és alt però davant les situacions que viuen les famílies del barri ens hem vist amb la necessitat d’augmentar un dia d’acampada amb els adolescents i obrir més places per a les colònies dels infants de Primària», diu Maria Nadeu, directora de l’entitat.

I és que el dret a l’educació en el lleure, tot i ser un dret per a tots els infants, no tots tenen les mateixes oportunitats de gaudir-lo. Això passa a molts nens, nenes i adolescents a qui acompanya cada tarda la Fundació, que quan arriba l’estiu no tenen opcions de lleure on participar. Com a Fundació creiem en el potencial del lleure com a eina d’empoderament i creixement personal, per això considerem important que, en un context com el de La Salut Alta, els infants i adolescents puguin participar durant uns dies en activitats de lleure i és que «tres mesos a casa no són recomanables per a cap infant».

Quan planifiquis les teves activitats, pensa que també pots oferir noves oportunitats!

La campanya pretén conscienciar al donant que, de totes les activitats que es planifiqui per a realitzar durant l’estiu, també pugui tenir present les activitats de la Fundació. Així, anima a invertir un petit percentatge del pressupost d'estiu per col·laborar amb la #Motxilla2019. A més, seguint el model de l’any passat, la campanya es fa extensiva a entitats i empreses que ofereixen la possibilitat de col·laborar a les seves famílies/clients, en el moment d’inscriure’s a les seves activitats d’estiu i donant un cop de mà amb la difusió. Es pot visualitzar les entitats adherides a la web de la campanya.

Com a novetat, més enllà dels donatius online i per transferència, enguany es podrà fer donatiu mitjançant un codi de l’aplicació de Bizum.

Descobreix la #Motxilla2019 i col·labora amb les activitats d'estiu!