Imatge o vídeo destacat

Hem deixat petjada... gràcies!

Les activitats d'estiu deixen petjada? Doncs i tant que en deixen! Aquest mes de juliol prop de 100 nens, nenes i adolescents han pogut gaudir d'activitats de lleure tant al barri com a la natura. Moments que esdevenen molt importants per a tots els infants, per tots els aprenentatges a nivell socioeducatiu que es viuen. En efecte, són experiències que deixen grans petjades:


I no només als infants... aquest any, per primer cop, les famílies també han pogut gaudir d'un dia de colònies ben especial. Un espai privilegiat per a elles i per als seus fills i filles del que no disposen habitualment.

ESTIU 2018

Estem molt agraïdes d'haver pogut organitzar un estiu més totes aquestes activitats. I això no hagués estat possible sense la col·laboració de més de 45 donants a la #Motxilla2018més de 200 famílies participants de l'Esplai Cel, l'Esplai Joan Suñol, l'Aspirantat Sant Josep i l'Esplai Crac-crac que en la seva inscripció a les activitats d'estiu han col·laborat amb les nostres activitats; més de 40 participants a la tómbola de la Fira de Llefià; i altres ciutadans col·laboradors amb la coopertiva de l'escola Alexandre Galí.

 

A tots i totes vosaltres, moltes gràcies per deixar petjada aquest estiu!