Imatge o vídeo destacat

Estrenem l'infosa del bontracte!

L'any 2019 vam engegar la #missióBontracte amb la voluntat de vetllar pel creixement dels infants i adolescents de la Salut Alta en un entorn sa, positiu i digne. Vam redactar la Política de Protecció i Bon Tracte un document amb accions pensades des del punt de vista de protegir l’interès superior de l’infant i fer possible actuacions encaminades cap a una protecció real i adequada de la infància i adolescència.

Aquest curs l'equip format per nens, nenes, adolescents, voluntàries i educadores de la Fundació Salut Alta ha editat un nou InfoSA, l'Informatiu oficial de la Fundació Salut Alta on t'expliquem què és el bontracte i com el portem a la pràctica dins i fora de la Fundació.

No penseu que es tracta només de posar-se davant de la càmera a xerrar!

Com en els informatius dels grans mitjans de comunicació, els i les participants dels projectes acompanyats per l'equip de comunicació de la Fundació s'encarreguen de pensar qui serà el presentador o presentadora, qui controlarà la càmera, a qui entrevistar, com gravar les imatges, on fer-ho... Una proposta educativa, col·laborativa i participativa a través de la creació de continguts audiovisuals.

Podeu visualitzar l'informatiu a través de Youtube i aprofitar, si encara no ho heu fet, per gaudir de les tres primeres edicions de l'Informatiu.