Imatge o vídeo destacat
20230221 - Carnestoltes.jpg

Per carnaval tot s’hi val!

Ja ho diu la dita que per carnaval tot s’hi val i la veritat és que hem tingut una setmana d'allò més entretinguda!

La reina de Carnaval de Badalona va arribar a les escoles de la ciutat per proclamar les lleis del Carnestoltes i des de la Fundació vam seguir les normes de ben a prop: dilluns un pijama divertit, dimarts una peça de roba del pare o mare, dimecres una sabata diferent a cada peu, dijous un maquillatge divertit i divendres una disfressa.

Dijous Gras, la nostra companya Mar va participar com a jurat del V Concurs de truites Germina Badalona. Una activitat oberta al territori, on totes les persones poden participar portant les seves truites. Pot semblar una tasca fàcil, però tastar 11 truites i decidir quina té el millor sabor, quina és la més original i la més saludable és tota una responsabilitat.

Divendres vam apropar la disbauxa i la festa de les rues de carnestoltes al barri, organitzant amb diferents entitats del territori una rua per la Salut Alta. Els carrers del barri es van omplir de confeti, música, disfresses i vam acabar compartint berenar a la Plaça Antonio Machado. Gràcies als veïns i veïnes, famílies del barri, al Casal Cívic i Comunitari Badalona Salut Alta, l'Espai Polivalent, les companyes del Secretariado Gitano i l'Ajuntament de Badalona per fer de la tarda de divendres una gran festa comunitària. 

Dissabte a la tarda Els Batecs de la Salut Alta van participar en la 41a Rua de Carnaval de Badalona a Llefià amb el grup de Badalona Batec. Va ser una experiència molt xula! Infants i famílies van poder participar d'un esdeveniment de ciutat multitudinari. Més de 7.000 veïns i veïnes van gaudir de la música i el ritme del grup de batucada familiar. Minuts abans de finalitzar l'acte van conèixer que eren guanyadors i guanyadores del Premi a la comparsa infantil més animada. Quina súper sorpresa!

Aquest Carnestoltes ha sigut un exemple de treball en xarxa, mirada comunitària, cohesió i contagi d'alegria. Fins l'any vinent!