Imatge o vídeo destacat
20221220 - Festa Nadal

Hi ha tradicions nadalenques que no es poden perdre!

Dimecres passat vam celebrar la Festa de Nadal amb infants, adolescents i famílies de la Fundació.

Hem de reconèixer que ens feia especial il·lusió recuperar la festivitat, perquè feia dos anys que no la compartíem obertament amb tots i totes les participants de l'entitat.

Ens vam reunir a la sala d'actes de l'escola Feliu i Vegués i els diferents projectes van anar prenent la paraula per explicar a les assistents els moments més destacats i els aprenentatges més interessants del primer trimestre.

Els racons educatius que més han triomfat, les lectures que han agradat, salutacions personalitzades per connectar entre companys i companyes, cançons de grup o imatges i vídeos amb les activitats organitzades els darrers mesos.

Una tarda plena de descobriments, de trobada entre infants, de relació amb famílies del barri i de connectar amb  les propostes socioeducatives de la Fundació.

A més, seguint el fil nadalenc que ens mou aquestes setmanes vam conèixer quins són els seus somnis i desitjos dels diferents projectes:

Passar més temps en família (ApreniJoc), jugar i riure (El Niu), que el meu fill o fila sigui feliç, aconseguir els papers per estudiat i treballar (FAR), que tothom tingui una familia per celebrar Nadal, que el Centre Obert estigui unit (Autonomia) i renovar el futbolí (A100).

En acabar l'acte, les famílies van poder escriure les seves il·lusions a diferents postals creades pels mateixos infants. També van gaudir d'una estona de berenar i conversa al pati de l'escola.

Una festa com aquesta es mereixia un tancament rodó, és per això que vam desitjar-nos totes unes bones festes i feliç entrada d'any!