Imatge o vídeo destacat
20220901 - Trobada equip.jpg

A punt per començar

A la Fundació ja respirem l'ambient d'inici de curs! Un any més, la sortida d'equip ens ha fet connectar d'una forma especial amb els nous reptes.

Des de la casa de colònies de La Conreria, encara més amunt de la Salut Alta i veient la panoràmica de la ciutat, vam estar treballant i reflexionant sobre com, partint de la Missió de la Fundació, podem promoure la participació, què estem fent per ser participatives, què podríem fer, com podem generar espais de diàleg i debat, vincular les persones a la realitat més propera, contribuir a l'acció...

Vam aprofitar la sortida d'equip per decidir de quines Comissions de Treball volíem formar part, petits grups on tractem temes que considerem rellevants com a equip: sostenibilitat, gènere, participació, cures, espiritualitat... Fins i tot, vam tenir temps per fer unes partides de ping-pong i treure el cançoner i la guitarra.

A més, en aquest inici vam donar la benvinguda a l'Anna que agafa la coordinació d'A100, el Centre Obert per adolescents, a en Viktor que formarà part de l'equip d'Autonomia, el Centre Obert de Primària, a l'Oussama que s'estrenarà com a monitor de suport en els diferents projectes de la Fundació i a en Quim Pons que s'incorpora a la Comunitat de Jesuïtes del barri i que des de la proximitat de la Capella Sant Joan Baptista ens acompanyarà sempre que necessitem un cop de mà.

Tenim per davant un 2022-2023 engrescador i, com haureu anat intuint, amb un gran repte anomenat: PARTICIPACIÓ.

Estem acabant de perfilar el lema d'aquest curs, però us podem avançar que ens endinsem en la millora de la participació en totes les seves formes, mirant endins i enfora... Anirem donant més detalls en els pròxims dies, estigueu atents i atentes!