Imatge o vídeo destacat

Creem l'infoSA amb motiu del Dia dels Drets dels Infants

Amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants, que se celebra el 20 de novembre, els nens i nenes de la Fundació hem treballat el dret a ser escoltats. Venim d'un temps de confinament on hem pres moltes decisions i, en molts casos, no hem tingut en compte l'opinió dels més petits. Per això com a entitat s'ha decidit apostar per ressaltar la importància d'aquest dret. 

Primer hem fet un treball per saber què és un dret i per què és important tenir aquesta data marcada al calendari. Alhora, centrant-nos en el dret a ser escoltats, hem conegut què significava, hem compartit els espais del nostre dia a dia on ens sentim més o menys escoltats i hem fet alguna proposta per millorar l'exercici d'aquest dret. 

Finalment, per a recollir totes les reflexions fetes, i amb l'ajuda dels i les adolescents de l'entitat, hem creat l'InfoSA, l'informatiu oficial de la Fundació Salut Alta, inspirat en l'infoK, l'informatiu infantil de Televisió de Catalunya que moltes tardes visualitzem al projecte d'adolescents. A través d'un presentador i dos reporters, s'han recollit les opinions treballades prèviament i també s'han fet entrevistes a famílies, membres de l'equip o voluntariat per sumar noves reflexions. A més, l'atrezzo i l'ús de la càmera també ha estat en mans dels adolescents de l'entitat.

Els nens, nenes i adolescents de la Fundació fem crida per compartir-lo!

Per posar en pràctica aquest dret, ens agradaria que aquest vídeo arribés a molta gent. Una manera de reconèixer el treball realitzat i demostrar que els nens i nenes tenen molt a dir i que, com a societat, oferim espais on ser escoltats.

 Podeu visualitzar l'informatiu a través de Youtube.

 

Ressò als mitjans de comunicació: