Imatge o vídeo destacat
motxilla2020-web.jpg

#Motxilla2020: oferim raons per sortir!

Quan t’han posat la por del contagi al cos, quan has trencat amb l’escola i quan vius en un barri sense recursos, necessites un espai on parlar i sortir d’un àmbit familiar que no sempre ens ajuda a créixer. Això implica sortir i desconfinar-se en barri com el de la Salut Alta no és tan fàcil. De fet, quan la llei ho va permetre, tothom tenia moltes ganes de sortir del confinament i ocupar carrers, places, terrasses, muntanya... Però a la Salut Alta hi ha hagut infants que fins el dia 29 de juny no han sortit de casa. Per què? Perquè no tenien raons per sortir.

Aquesta és la realitat dels 100 nens, nenes i adolescents del barri que, després d'estar tres mesos tancats en habitatges petits, en males condicions o compartits, i sense l’espai socialitzador i protector de l’escola, no tenien cap activitat fora de casa que els convidi a sortir. 

Per això que aquest any obrim la #Motxilla2020 per omplir-la de raons i propostes educatives perquè tornin a trobar el sentit de sortir cada dia de casa.

Des del 29 de juny, 60 nens i nenes de primària gaudiran de quatre setmanes de casal d'estiu al barri amb activitats urbanes, emocionals i a la natura, i 25 adolescents tindran dues setmanes amb activitats de casal d'estiu relacionades amb l’art i l’esport. I, aquest any, introduïm la novetat de 4 dies de colònies a Ogassa amb 20 adolescents! 

Si creus que tots els infants i adolescents mereixen l’oportunitat de viure l’experiència del lleure, de la natura, de l’art i l’esport, pots oferir-los una raó per sortir de casa: col·labora amb la #Motxilla2020!