Imatge o vídeo destacat

Una bona notícia enmig de la pandèmia

Amb l'inici del confinament, compartíem el repte d'aconseguir 9.000€ per mantenir el contacte amb els 144 nens, nenes, adolescents i les seves famílies i evitar que el seu present estigués #penjantdunfilI gràcies a l'aportació de 108 persones avui podem explicar que ho hem aconseguit!

Vivim un temps d'incertesa i el futur que es preveu tampoc és gaire clar. Però enmig d'aquest moment és important celebrar les bones notícies i veure com el compromís social i la solidaritat s'han fet presents per donar resposta a les necessitats detectades n'és una d'elles!

Durant aquests mesos hem sumat 13.267€ que estan ajudant a tirar endavant el present de moltes famílies del barri. 

Amb aquestes aportacions fem que nens i nenes puguin ser acompanyats per l'equip educatiu gràcies a les videotrucades i a les tablets repartides, tinguin algú amb qui compartir les pors i neguits, facin dibuixos per explicar com se senten, segueixin el ritme escolar i assegurin un àpat saludable al dia.

Us compartim un vídeo resum amb algunes mostres d'agraïment que ens han fet arribar infants, famílies i professionals amb qui hem tingut contacte aquest temps. A més, us apropem les accions de repartiment, acompanyament educatiu i virtual i presencials més rellevants que estem fent durant #lasalutacasa.

Gràcies a tots i totes per no deixar que la vida dels nens i nenes de la Salut Alta quedés #penjantdunfil!