Imatge o vídeo destacat
Mans_FSA

Afectació de la nostra activitat per la prevenció del SARS-CoV-2

Davant la situació d'excepcionalitat que estem vivint, constatem que no és fàcil prendre decisions en un context de fragilitat màxima com el nostre. Actualment tenim famílies amb processos de desnonament oberts per aquestes setmanes (i que encara no hi ha ordre d'aturar), que viuen en habitatges que no ofereixen les mínimes condicions per acollir-les tantes hores, que tenen dificultats per cobrir necessitats bàsiques o que poden tenir problemes a nivell d'augment del maltractament o violència pel confinament forçat. No obstant això, també hem de prendre mesures per sumar a la responsabilitat social i no posar en perill l'equip ni les persones a qui acompanyem.

És per això que exposem les afectacions que les mesures adoptades per la contenció del SARS-CoV-2 (Coronavirus) provocaran a les activitats i serveis de la Fundació Salut Alta en els propers dies:

- Aturada de les activitats presencials amb infants i famílies
- Aturada de l'acollida i punt d'informació individual
- Aturada de les activitats a la plaça
- L'equip de treballadors i treballadores aplicaran el teletreball a partir de dilluns 16 de març.
- Això implica la suspensió de totes les activitats tècniques i reunions i espais de treball presencials amb l'equip. Pel que fa al seguiment i atenció de famílies i infants, es farà via telefònica de forma continuada i mantindrem informada a la xarxa de qualsevol informació en relació a les persones que atenem.
- Si necessiteu contactar amb l'equip us podeu adreçar a nosaltres als correus electrònics habituals, a info@fundaciolasalutalta.org o als telèfons de contacte de cada projecte.

Aquesta situació ens farà posar en pràctica noves maneres d'acompanyar i mantenir el contacte amb els infants, adolescents i les famílies a través del teletreball. Alhora, vetllarem per un bon traspàs de casos d'urgència a serveis que les puguin atendre, si és necessari. 

 

  Aprofitem per donar alguns consells i informacions que ens ajudin a mantenir la calma i viure de la millor manera aquesta situació excepcional que ens toca viure:

 Informacions i comunicacions oficials d'interès sobre el coronavirus: