Imatge o vídeo destacat
Divendresplaça-TARDOR3

Riures i creativitat a la plaça!

És divendres, són les cinc i quart i tres educadores baixen cap a la plaça Antonio Machado taules plegables, colors, una corda i caixes plenes de mil coses. Què estan preparant? La festa de la tardor!

Els infants comencen la roda amb un taller de fulles voladores, segueixen amb una decoració dels barrots de colors amb fulles de la tardor i cargols. Si tens la ment oberta, pots jugar amb qui vulguis a les tres carbasses contra les tres castanyes en ratlla o saltar a la comba per agafar energies per saltar a la corda i fer baixar totes les castanyes i panellets que et vulguis menjar! Si t’has quedat amb ganes de més, sempre pots endinsar-te a conèixer la vida de pagès i la verema i fer relleus de cavalls i de carros que porten raïm, fent salts per tal de trepitjar-ho i deixar-ho preparat com a bona tradició d’inici de tardor.

A més, sempre trobaràs tres adolescents d’A100 disposats a deixar anar la seva creativitat i maquillar-te, fent de tu un nou personatge perquè deixis volar encara més la imaginació.

I per als més petits sempre hi ha un racó on construir amb fustetes i cubs, i fer les mil i una construccions per gaudir d’una estona en família a la plaça.

Infants del Centre Obert, d’ApreniJocFundació Germina i Paidós, així com tots aquells que han passat durant la tarda hem gaudit d’aquest divendres a la plaça. I no sols hem gaudit de jugar en bona companyia, sinó que hem gaudit d’un dels espais que tenim al barri, i tot i no ser verd, i tot i tenir pocs arbres i espais per jugar, no hi ha res millor que unes rialles i crits d’emoció per donar-hi tota la vida que la plaça Antonio Machado necessita.

 

Activitats comunitàries com aquesta compten amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i de l'Ajuntament de Badalona.