Imatge o vídeo destacat
Pintant el lema

Pintar per decorar i reivindicar

Fa nou mesos vam decidir que el barri seria el centre del lema anual de l'entitat. Així doncs, a partir de "La Salut Alta un barri per...", eren moltes les paraules que ens inspiraven, les recordeu? Finalment, però, en vam destacar una: ESTIMAR.

I així ho hem fet durant el curs! A través de les activitats obertes a l'entorn dels diferents projectes, on també s'han incorporat herois urbans del barri; amb campanyes com la cursa d'orientació o la batuda durant la setmana de la sostenibilitat; amb el ressò d'injustícies a través de les xarxes i la voluntat d'oferir noves perspectives amb l'acompanyament en la publicació del reportatge a La Mira; i també a partir del treball diari, tant en les reunions institucionals com en les petites accions de caire informal per tal de millorar la convivència veïnal i anar plantant una llavor que afavoreixi a la transformació. 

Ara ja arriba el moment de tancar aquest curs però no volíem fer-ho sense abans deixar petjada d'aquest lema que ha mogut tantes emocions i ha implicat tantes persones diferents. Estem convençudes que aquesta frase, com el barri, és molt inspiradora. Per això, amb el voluntariat de la Fundació, l'hem pintada a una paret del barri per compartir el missatge i omplir l'entorn de colors! Una acció concreta, comunitària, reivindicativa i oberta, on veïns i veïnes s'han apropat per aportar la seva creativitat i opinió per construir un mural conjunt. Gràcies a tots i totes per fer de La Salut Alta, un barri per...