Imatge o vídeo destacat
PlaçaAntonioMachado

La Salut Alta, un barri per...

Conèixer, olorar, caminar, gaudir…

En efecte La Salut Alta és un barri que ens desperta molts sentits i emocions! És per això que aquest curs volem sortir al carrer per aprofitar la complexitat i diversitat del barri, apropant-nos als veïns i a les veïnes, sent una peça més d’aquest entorn.

Professionals i voluntariat hem compartit els somnis que desitgem al barri. Però somiar no és suficient, també hem decidit actuar! D’aquesta manera, La Salut Alta serà l’eix principal del nostre lema anual, un motor que encaminarà la majoria de les accions que farem tant als projectes amb infants, adolescents i famílies, com amb col·laboradors, amics i amigues.

Volem descobrir, actuar, participar al barri… i, per fer-ho, creiem que el primer pas és estimar-lo. Per això aquest curs establim com a lema:

La Salut Alta, un barri per ESTIMAR!