Imatge o vídeo destacat

Hem compartit, hem après, hem crescut...

10 anys donen molt de sí! I això ho hem comprovat aquest dissabte 19 de gener quan obríem les portes de la Fundació per celebrar la X Jornada de Voluntariat de l'entitat.

I és que des del 2010 hi ha una cita molt especial en el nostre calendari. Una jornada on voluntariat i professionals de la Salut Alta ens reunim per compartir un matí que combina formació i espais lúdics, que ens permet anar creixent plegats. Hi ha gent que ha estat present durant tota aquesta trajectòria, altres que han hagut de deixar al llarg del camí. Però també és molt bonic anar observant la gent que durant aquest temps hem anat sumant en aquesta gran família!

En aquests 10 anys hem revisat conjuntament aspectes de la Fundació, ens hem format sobre temes d'educació emocional i acompanyament, i hem reflexionat sobre la figura de l'agent de canvi i sobre temes d'identitat. Però no hem estat sols! També són moltes les persones que ens han acompanyat per apropar-nos nous coneixements: en Saïd El Kadaoui, la Irene Santiago, l'Alain Mullenex, la Sara Pons i, enguany, en aquesta desena edició, hem comptat amb l'Albert Florensa, qui ens ha compartit una sessió sobre els efectes de les desigualtats socials.

A més, aquest any també hem comptat amb infants, adolescents, famílies i antics participants de la Fundació, qui s'han sumat en un espai de la trobada per explicar-nos els projectes en primera persona. Una experiència única on el voluntariat ha pogut conèixer totes les activitats que duem a terme, a través de la vivència dels seus participants. I, com no, seguint la tradició de totes les trobades prèvies, aquesta desena trobada també ha finalitzat amb el dinar de germanor! 

Un any més agraïm a tot l'equip de voluntaris i voluntàries de l'entitat la vostra tasca, dedicació i, sobretot, les ganes que hi poseu. Ha estat un plaer celebrar la X Trobada i esperem continuar compartint-ne moltes més!