Imatge o vídeo destacat

Obrim inscripcions a la #cursaFSA

El proper 18 de novembre, Mou-te per la Salut Alta!

Amb aquest lema animem a la població a participar a la I Cursa d’Orientació Solidària per conèixer la diversitat del barri i col·laborar amb els projectes socioeducatius de l’entitat. Ja hi ha la pàgina web amb tota la informació concreta de la cursa i l’accés a l’enllaç al formulari d’inscripció que estarà obert fins al 7 de novembre.

 

Un matí d’esport al barri

Una cursa d’orientació és una activitat esportiva a contrarrellotge i sense itinerari prefixat on el participant ha de passar per uns controls assenyalats en un mapa en el menor temps possible. És una activitat que es pot prendre com un agradable passeig o una prova atlètica competitiva, així doncs, és una proposta oberta a tots els públics perquè tothom la gaudeixi a la seva mida!

A més, gràcies a la col·laboració d’empreses de moltes empreses i comerços de la ciutat, es farà una entrega de premis als millors equips corredors i se sortejaran grans lots de productes.

 

«La Salut Alta, un barri per estimar»

Setmanalment des de la Fundació duem terme activitats socioeducatives a infants, adolescents i famílies del barri La Salut de Badalona. Però a més de l’acció educativa, l’acompanyament i el treball amb les famílies, també considerem el treball amb l’entorn com un pilar de la nostra metodologia.

És per això que aquest curs hem establert el lema «La Salut Alta, un barri per estimar» i, d’aquesta manera, s’ha planificat una primera acció per potenciar el treball comunitari, organitzant la cursa d’orientació que permetrà conèixer aquesta zona la ciutat i fer que molta gent, tant de dins com de fora, el conegui també. Alhora, tota la recaptació que s’aconsegueixi anirà destinada a les activitats comunitàries que s’organitzin al llarg del curs. És per això que, a més del preu base de la inscripció, s’ofereix al corredor la possibilitat de fer una aportació extra com a motiu de col·laboració.