Imatge o vídeo destacat
Cartell_Diverfesta2018

Acompanya'ns al circ de la Diverfesta!

El circ i la màgia seran els elements principals de la Diverfesta 2018, la celebració que la Fundació Salut Alta organitza al barri el proper dissabte 26 de maig a la Plaça Antonio Machado.

Un matí de jocs, tallers i actuacions creat amb la voluntat de dinamitzar infants i famílies d’un barri mancat d’activitats lúdiques per fomentar la cohesió social i l’esperit cívic. Alhora, aquest esdeveniment és una mostra de les accions que l’entitat fa dins el seu treball d’acompanyament comunitari.

El caràcter participatiu de la Diverfesta és essencial des de diverses perspectives. Per una banda, els adolescents han col·laborat amb la difusió creant el cartell, després d’un concurs on es van rebre fins a sis propostes. Per l’altra, els dies previs els infants i famílies s’impliquen en la creació de materials decoratius. A més, voluntariat i professionals organitzen i dinamitzen les diferents activitats, amb el suport d’alguns joves. També hi ha entitats i col·lectius que col·laboren oferint espectacles, com el cantant Welelo, el grup BadaMags o els dinamitzadors del Pont Tibetà que enguany ens acompanyaran durant tot el matí.

Amb tot, s’aconsegueix crear un matí festiu on són moltes les persones vinculades amb l’entitat i veïnes del barri que s’apleguen per formar part d’aquesta festa! I vosaltres, us ho perdreu?

Miniatura