Imatge o vídeo destacat
20230418 - Hort.jpg

Posem a punt l'hort!

No és el primer cop que ens endinsem en la creació d'un hort, però tenim la il·lusió de les primeres vegades. 

Hem anat agafant experiència amb l’Hortet d’A100, també a l’hort comunitari del barri al Passatge dels Pirineus i aquesta vegada hem tornat al Josep Carner on fa uns quants anys el projecte d'ApreniJoc va dinamitzar l’horta ecològica.

L'escola ha compartit amb la Fundació un espai de cultiu dins del seu hort escolar i amb l'arribada de la primavera hem posat fil a l'agulla per tenir a punt l'hort de la Fundació.

Abans de marxar de vacances de Setmana Santa els infants d'ApreniJoc van començar a preparar la terra, sembrar les primeres llavors i crear els cartells per a reconèixer les fruites i hortalisses que hi han plantat. Hi ha raves, pastanagues, enciams, tomàquets i maduixes... molta varietat com podeu veure!

La idea és que els projectes de l'entitat des de l'esperit comunitari puguin anar passant per l'hort i de forma autogestionada els diferents grups s'organitzin per crear-lo i mantenir-lo. 

Estem segures que l'hort es convertirà en un espai d'aprenentatge experimental i vivencial que posarà a infants i adolescents en contacte amb la natura, l'ecologia i la sostenibilitat.

Segur que també vindrà acompanyat de molts reptes i nosaltres estarem aquí per explicar-vos tots els detalls!