Imatge o vídeo destacat
20201116- Cuidem l'entorn A100 (3) - copia.jpeg

Els dijous tenim cura d’A100

Els d’A100 no ens conformem amb qualsevol cosa. Cada curs intentem innovar amb tallers i activitats de caire lúdic per tal de gaudir de diferents experiències que ens permetin connectar amb nosaltres mateixos i treballar i millorar allò que més ens preocupa o genera incertesa. Aquest curs, però, volem anar més enllà i no només ens centrem en cuidar-nos a nosaltres mateixos sinó que un dia a la setmana el dediquem a cuidar el nostre entorn: creiem que implicant-nos en tenir cura dels nostres espais ens permetrà estar més a gust amb els companys i amb nosaltres mateixos!

Així doncs, els dijous són els dies destinats a  la cura de l'entorn. Per això, des de l’inici de curs un grupet d’adolescents s’ha dedicat a engegar de nou l’Hortet d’A100 que vam començar fa més de dos anys i que el confinament i l’estiu ens han obligat a reprendre’l de zero. Amb moltes ganes i implicació hem començat a plantar enciams, plantes aromàtiques i tulipes que amb sort veurem brollar a l’inici de la primavera! (treballarem la paciència...). També hem tingut la sort que ens van donar un caixó molt gran de fusta que ja hem pintat i decorat i que molt aviat omplirem de terra per seguir plantant verdures i hortalisses.

Però això no és tot el que estem fent en el nostre entorn! Aquest passat dijous un grup de joves es va oferir per muntar de manera voluntària una sèrie de mobles de la famosa marca sueca que havíem comprat per decorar i fer més pràctic el local. De manera molt autònoma i conscient, els joves d’A100 van acabar muntant tres mobles que tant podem fer servir de prestatges, com de banc per asseure’ns a l’acollida o a la biblioteca. Us podeu imaginar la satisfacció d’aquests joves en veure els mobles acabats i sent utilitzats per la resta de companys, oi?

Ah, i que no se’ns oblidi! Per seguir amb la cura de l’espai, ha nascut una petita comissió de decoració que també es reunirà els dijous i que ja té el primer encàrrec: pensar en com decorar el nostre local de cara a les atípiques festes de Nadal d’enguany. Tot un repte pels nostres joves que estem segurs que se’n sortiran amb èxit!