Imatge o vídeo destacat
20220615- Nit A100.png

La gran esperada Nit a A100

Quan arriben aquestes dates poden fer una mirada enrere i veure el que els i les joves d'A100 han compartit al llarg d'aquest curs. Ha sigut un curs ple de novetats: nou equip, noves companyes i companys i també noves activitats que ens han fet créixer i a la vegada aprendre una mica més.

I no podíem acabar-lo sense la gran esperada Nit a A100. Esperada perquè amb l'arribada de la pandèmia va ser una de les primeres activitats que vam haver de suspendre.

Però aquesta vegada la Nit a A100 ha valgut la pena, perquè l'activitat de la tarda ha sigut la recompensa del treball i de l'esforç dels i les adolescents que van decidir organitzar-se i muntar una paradeta per Sant Jordi. En assemblea van decidir què fer amb el que van guanyar i vam triar que totes juntes poguéssim gaudir d'un dia genial.

S'ha de dir que la Nit a A100 va començar a la tarda. Primer vam anar al Salting de Badalona a cremar energia i també s'ha de dir, a passar una mica de calor. Després tothom va anar a casa a dutxar-se, posar-se guapo i guapa i preparar-se per un sopar ben merescut.

El menú boníssim, des de pizza, pica-pica, gelat i per acabar-ho de rematar van caure unes crispetes a la nit mentre miràvem una peli i alguns i algunes ja començaven a quedar-se adormit a dins el sac.

Bé, això de dormir és un dir, perquè a les 2 acabàvem de veure la peli i ens posàvem a dormir, però a les 7 alguns ja s'aixecaven. Finalment, vam fer un esmorzar de germanor i després d'acomiadar-nos, ara sí, cap a casa a descansar.

Dia inoblidable de compartir, de començar a dir adéu a aquest curs ple de feinada i d'aventures, de noves amistats i per fi, de la normalitat que tant esperàvem.