Imatge o vídeo destacat

Una Diverfesta confinada

Avui ens encantaria començar la setmana explicant com de bé ho hem passat aquest dissabte celebrant la Diverfesta al barri i fent ressò de notícies publicades per mitjans com aquesta de l'any passat publicada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Però aquest any no l'hem poguda gaudir en directe, així que ho hem hagut de fer a partir dels records de les edicions viscudes anys anteriors. Com podeu escoltar al vídeo, és un dia que deixa petjada a nens, nenes, adolescents, voluntariat, equip educatiu... Evidentment és una festassa on tots i totes ho passem molt bé! Tot i que això és un punt a tenir en compte, suposem que el fet que sigui la única festa en tot l'any que se celebra un dissabte al matí a la plaça, deu tenir-hi força a veure per generar aquests records tan potents.

En el context social i polític actual hagués estat una festa molt necessària i ben especial. De moment, però, ens toca anar guardant moltes idees i energies per quan puguem sortir, muntar la millor festa que es mereix el barri!

 

 Si vols saber-ne més sobre la Diverfesta, t'animem a rellegir la "Crònica d'un matí de Diverfesta" i la notícia de l'any passat on vam viure "La Diverfesta més diversa".