Imatge o vídeo destacat

La Salut Alta celebra la Diverfesta més diversa

El passat dissabte 18 de maig més d’un centenar de persones van participar de la Diverfesta, la celebració que l'entitat organitza anualment oberta al barri.

El matí va començar amb una batucada liderada pel grup de percussió Kapaoltis, qui ens va portar de la Plaça Antonio Machado fins al Parc del Gran Sol. Allà, durant una hora, es van dur a terme activitats esportives dinamitzades per joves voluntaris del barri veí de Sant Roc. Tocades les 11h, de nou amb el ritme dels Kapaoltis, es va tornar cap a la Plaça de La Salut Alta, on s’iniciaven els diferents espais de tallers i jocs.

Des del «pintar cares», al taller de xapes, l’espai de joc infantil i l’espai de manualitats per a pares i mares, aquest any també es comptava amb els jocs de fusta grans, cedits per Òmnium Cultural de la ciutat, un taller de bombolles, el concurs de dibuix, la zona dels videojocs i un taller de piruletes de xocolata! A més, amb l’espai «Coneix el teu barri», amb imatges del passat de La Salut Alta i de les activitats més presents que s’hi han dut a terme, la Diverfesta va aconseguir incloure veïns de totes les edats.

Però la diversitat de la festa no només ha estat a nivell d’edats, sinó que amb la programació d’actuacions d’entitats i casals cívics de la ciutat i el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, s’ha pogut gaudir d’espectacles de zumba i bollywood, passant pel ball en línia, acompanyat per coreografies dels infants de la Fundació.

I és que la diversitat és ben rica si se sap gestionar. És per això que com a entitat continuem apostant per la Diverfesta com a format de trobada i relació entre veïnat del barri. Avui en dia continua sent l’únic esdeveniment d’aquestes característiques organitzat a l’entorn, de manera que encara es fa més imprescindible per promoure la cohesió social tan necessària a La Salut Alta.