Imatge o vídeo destacat
Comissions A100

Nou trimestre, nous tallers!

Lluny queda el primer trimestre. La sortida a les Rambles, patinatge sobre gel, les obres de teatre, el Túnel del Terror...! Les Festes de Nadal ja formen part del passat i ens trobem immersos en el segon dels tres trimestres del curs. Gener arriba amb aires de renovació i amb tres nous tallers que ompliran els joves de diferents experiències des d’ara fins el mes d’abril.

Els dilluns ens dividirem en tres petits grups, d’uns vuit o nou joves, i participarem d'un taller. Per una banda, tindrem l'opció de participar al taller d’Hort i Natura, on seguirem fent feina en l’hort comunitari del barri (Passatge dels Pirineus), juntament amb altres entitats socials de la zona. L’any passat vam obtenir alguns fruits, a part de tot el què vam aprendre, i aquest curs volem reprendre l’experiència a mode de taller setmanal. A part de l’hort, també replantarem les plantetes del pati d’A100 i aprendrem sobre medi ambient.

Per l'altra, en el segon taller els joves participarem de la realització d’un curtmetratge. Des del Casal dels Infants de Badalona, se’ns proposa participar del concurs de curtmetratges Bcn Zoom, sota la temàtica del gènere. Els nostres joves seran els encarregats de realitzar aquest curt, des de l’elaboració del guió, els personatges, actuar, gravar, editar,... Comptarem amb el suport d’experts en el món audiovisual per tal d’aconseguir els millors resultats possibles!

I per últim, el darrer taller, que s'adreça als més grans d’A100, és el de seriefòrum. En aquest espai setmanal, seguirem una sèrie d’actualitat i amb un gran reconeixement per part de la crítica i de la comunitat educativa: Merlí. Veurem un capítol per setmana i en els darrers minuts s’establirà un espai de debat i reflexió en el que avaluarem els aspectes més interessants i sensibles de la sèrie.

Això és el detall de com organitzarem els dilluns, però pel que fa a la dinàmica setmanal d’A100, seguirem amb els dimarts d'esport, els espais de comissió dels dimecres, en els quals podem parlar sobre diferents temes que preocupen i angoixen els adolescents. També continuem amb la lliga de futbol dels dijous, en la qual un gran grup de joves hi participa, amb molta motivació i ganes de millorar els resultats setmana rere setmana. Com veieu, tenim un trimestre d’allò més interesant! I amb més sorpreses que encara no podem explicar...