Imatge o vídeo destacat
ColòniesEstiu2018

De colònies amb una família increïble

Marxar sempre és un bon moment: per deixar les presses del dia a dia i per endinsar-te a noves aventures. I així ho hem fet amb els infants de primària la darrere setmana de juny a les Preses, a la Garrotxa,  tot fent camí de colònies.

El concepte de família com a equip és el que ens ha caracteritzat. La família dels Increïbles ens ha acompanyat aquests dies, però tot i els seus superpoders, amb ells hem descobert tot allò que nosaltres també tenim. Hem conegut un pare que treu les forces d’allà on sigui, una mare flexible i atenta a allò que necessitis i tres fills plens de vida: un que frisa per arribar on sigui tant ràpid com pugui, una que vol passar desapercebuda allà per on passi però que genera camps de força per protegir aquells qui més estima i un nadó amb superpoders que encara estan per descobrir.

Ells ens han convidat a conèixer-nos, a crear el nostre superheroi, a trobar els nostres superpoders en terra de volcans, plantes mil·lenàries i insectes sorprenents, a crear nous superpoders i representar-los en ple escenari darrere d’un teló, a gaudir d’unes olimpíades esportives amb elements de la natura, jocs d’aigua i campionat de futbol, enigmes, bàsquet i volei i una visita al poble de les Preses, on ens hem entusiasmat amb les petjades que deixa la gent que passa per allà, i on ara sabem que nosaltres també hi hem deixat la nostra.

La trobada familiar no es va acabar d’encetar fins la darrere espurna, amb l’arribada de totes les famílies dels infants que hem format part d’aquests dies! Amb elles va arribar el darrer superpoder que ens faltava per descobrir: l’amor, que es va manifestar a través de retrobades, abraçades, mirades, jocs, valors, aigua, i moltes ganes d’escoltar les mil i una aventures que havíem viscut entremig de volcans i vaques. Després de compartir taula i carn feta a la brasa va ser hora de tornar junts a casa i contemplar la gran petjada que aquella setmana havia deixat dins nostre.

Una setmana per conèixer nous superherois: a nosaltres mateixos. Descobrir junts una gran petjada: la faceta més humana és la que sempre ajuda a vèncer el mal i estar de nou junts. Ciutadans comuns, herois comuns que silenciosa i de manera anònima, fan d’aquest món un lloc millor.

ESTIU 2018