Imatge o vídeo destacat
20230728 - malbaratament.jpg

Reduïm el malbaratament alimentari al Casal d'Estiu

Aquest estiu hem creat el comptador de plats per lluitar contra el desperdici alimentari.

Vam pensar que l'espai de dinar del Casal era una bona oportunitat per començar a despertar l'esperit crític al voltant de tot el menjar que diàriament llencem. Per això, hem creat un mural on els infants després de cada àpat han pogut omplir de color tots els plats que han quedat plens, els quasi buits i els plats buits a l'espai del migdia.

Amb aquesta dinàmica educativa hem continuat reforçant hàbits alimentaris saludables. A més, els nens i les nenes han pogut anar prenent consciència que els aliments són molt valuosos i que no consumir-los comporta grans problemes globals.

Després d'aquesta experiència tenim clar que hem de continuar educant en l'alimentació sostenible, saludable i en la reducció del malbaratament del menjar.

20230728 - Malbaratament.jpg